Mygg for smarttelefoner

Røde SmartLav+ minimikrofon

1013827
  • Profesjonell mygg med en rundopptagende kapsel
  • Myggen fungerer med smartphones som har en 3,5 mm-kontakt
  • Ledningen er 90 cm lang
649 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

SmartLav+ minimikrofon
Lightning til 3,5mm-adapter for hodetelefoner
SC1 kabel 3,5mm TRRS-hann till TRRS 3,5mm hunn
1 017 NOK
SmartLav+ minimikrofon
Vindhette WS-LAV 3-pack
SC3 TRRS til TRS Adapter
1 057 NOK

Mygg for smarttelefoner

Denne profesjonelle myggen har en rundtagende kapsel av høyeste kvalitet. Myggen fungerer med smarttelefoner som har 3,5 mm plugg og alle apper som tar lyden fra headsetkontakten.

SmartLav+ til iOS

Hvis du bruker SmarLav+ sammen med en iOS-enhet som har en 3,5 mm-kontakt, er det en dedikert app, RØDE Rec, som kan lastes ned gratis i AppStore. Sammen med SmartLav+ og RØDE Rec-appen forvandles iOS-enheten til en fullverdig lydopptaker med et bredt spekter av forhåndsinnstillinger som passer til ulike opptakssituasjoner. I tillegg får du profesjonelle redigeringsfunksjoner og muligheten til å publisere lyden på Soundcloud og Dropbox direkte fra appen.

Kabelen er 90cm lang, og dersom du trenger en forlengelseskabel Röde SC1 3.5mm TRRS-Han til 3.5mm TRRS-hun 6m utmerket.

Leveres med:

  • Puffbeskyttelse
  • SmartLav+
  • Clips

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.