Røde Mikrofon NT-4 Stereo
Røde Mikrofon NT-4 Stereo
Artikkelnummer: 301036

Røde Mikrofon NT-4 Stereo

Mikrofon NT-4 Stereo

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
5 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Røde NT-4 Stereo mikrofonEn nyskapning fra Røde. Studiokvalitet stereomikrofon med 2 stk. ½" element montert i XY-konfigurasjon. Dette er den beste måten å ta opp et stereosignal for samtidig å beholde full mono-kompabilitet. Krever 48V fantommating, men kan også benytte internt 9V batteri.Gjør dine opptak av piano, overhead, gitar og til og med vokalgrupper slik de er ment å gjøres - med Røde NT-4.Leveres med koffert, vindhette, holder og stereokabler med overgang til både XLR og mini-jack (for DAT etc.)Kardioide karakteristikkSensitivitet: -38 dB re. 1v/PaMax. output: +13,9 dBuMax SPL: 143 dBS/N: 78 dB
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.