AF-S Nikkor 14-24mm f/2.8G ED

Nikon AF-S Nikkor 14-24mm f/2.8G ED

302149
  • Velbygd, værtett og lyssterk vidvinkelzoom
  • Konstant blender f/2,8 gjennom hele området
  • Egnet for all type fotografering som krever brede bildevinkler
19 985 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

AF-S Nikkor 14-24mm f/2.8G ED
Pusseklut Photo Microklear Cloth
Objektivdekselholder m/strikk
20 143 NOK
AF-S Nikkor 14-24mm f/2.8G ED
L-R2 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Nikon F
Veske Lens Case Duo 20 svart
20 363 NOK

Nikon 14-24mm F2.8G ED AF-S
Dette ultravidvinkelobjektivet er laget med de presise optiske krav som stilles for profesjonell bruk.

Dette er et særdeles godt objektiv til interiørfotografering og andre situasjoner der bred synsvinkel, lite fortegning og god lysstyrke er viktig. Det kan også gi bilder et mer spennende uttrykk ved å tilby fotografen et nytt perspektiv.

  • Prisvinnende objektiv med uovertruffen ytelse
  • Nanokrystallbelegg som reduserer effekten av avskygninger og lysflekker
  • Vær- og støvtettet
  • Rask og stillegående autofokusmotor
  • Kontinuerlig mulighet for manuell fokusoverstyring

Dette NIKKOR-zoomobjektivet gir fotografer et stort kreativt potensial når de brukes sammen med FX-kameraer, men er like nyttig for dem som bruker Nikons DX-format også. Dette er det første vidvinkelobjektivet som bruker Nikon sin unike nanokrystallbelegg, noe som forhindrer avskygninger og lysskjær som av og til oppstår med de reflektive overflatene på digitale sensorer.

Kombinasjonen av ultravidvinkel og stor blenderåpning i AF-S 14-24 mm F2.8G ED-objektivet er svært allsidig i forhold til plassen profesjonelle fotografer ofte har til rådighet. Den høye optiske kvaliteten til dette 14-24 mm-objektivet, kombinert med en aldri tidligere oppnådd detaljrikdom mellom kant og hjørne, gir fantastiske, skarpe resultater. Objektivet har ED-glasselementer som bidrar til enestående oppløsning og kontrast.

Nikons presise Silent Wave Motor sikrer rask og støysvak autofokus, også med mulighet for øyeblikkelig manuell overstyring. Objektivet er laget for motstandsdyktighet mot støv og fukt, og har en gummipakning rundt bajonettfatningen.

Dette objektivet inngår i Nikons såkalte gullrekke - 14-24mm F2.8, 24-70mm F2.8 og 70-200mm F2.8

Medfølgende tilbehør:
Objektivveske CL-M3, Frontdeksel LC-1424 og bakdeksel LF-1 (Objektivet har innebygget solblender)

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.