Nikon AF-S Nikkor 14-24mm f/2.8G ED
Artikkelnummer: 302149

Nikon AF-S Nikkor 14-24mm f/2.8G ED

AF-S Nikkor 14-24mm f/2.8G ED

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg. Levering innen 2-6 dager
Butikklager:
  • Velbygd, værtett og lyssterk vidvinkelzoom
  • Konstant blender f/2,8 gjennom hele området
  • Egnet for all type fotografering som krever brede bildevinkler
24 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Nikon 14-24mm F2.8G ED AF-S
Dette ultravidvinkelobjektivet er laget med de presise optiske krav som stilles for profesjonell bruk.

Dette er et særdeles godt objektiv til interiørfotografering og andre situasjoner der bred synsvinkel, lite fortegning og god lysstyrke er viktig. Det kan også gi bilder et mer spennende uttrykk ved å tilby fotografen et nytt perspektiv.

  • Prisvinnende objektiv med uovertruffen ytelse
  • Nanokrystallbelegg som reduserer effekten av avskygninger og lysflekker
  • Vær- og støvtettet
  • Rask og stillegående autofokusmotor
  • Kontinuerlig mulighet for manuell fokusoverstyring

Dette NIKKOR-zoomobjektivet gir fotografer et stort kreativt potensial når de brukes sammen med FX-kameraer, men er like nyttig for dem som bruker Nikons DX-format også. Dette er det første vidvinkelobjektivet som bruker Nikon sin unike nanokrystallbelegg, noe som forhindrer avskygninger og lysskjær som av og til oppstår med de reflektive overflatene på digitale sensorer.

Kombinasjonen av ultravidvinkel og stor blenderåpning i AF-S 14-24 mm F2.8G ED-objektivet er svært allsidig i forhold til plassen profesjonelle fotografer ofte har til rådighet. Den høye optiske kvaliteten til dette 14-24 mm-objektivet, kombinert med en aldri tidligere oppnådd detaljrikdom mellom kant og hjørne, gir fantastiske, skarpe resultater. Objektivet har ED-glasselementer som bidrar til enestående oppløsning og kontrast.

Nikons presise Silent Wave Motor sikrer rask og støysvak autofokus, også med mulighet for øyeblikkelig manuell overstyring. Objektivet er laget for motstandsdyktighet mot støv og fukt, og har en gummipakning rundt bajonettfatningen.

Dette objektivet inngår i Nikons såkalte gullrekke - 14-24mm F2.8, 24-70mm F2.8 og 70-200mm F2.8

Medfølgende tilbehør:
Objektivveske CL-M3, Frontdeksel LC-1424 og bakdeksel LF-1 (Objektivet har innebygget solblender)

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.