08.02.2023

Nyhet! Canon lanserer EOS R8 & R50

Canon lanserer EOS R8 – et nytt kompakt fullformatkamera som bruker samme teknologi og funksjoner som finnes i EOS R6 Mark II. Med et design som ligner på EOS RP, gir denne kraftige kombinasjonen alle foto- og videoentusiaster verktøyene som trengs for å lage enda bedre innhold. Canon lanserer også EOS R50 – den perfekte inngangsbilletten til EOS R-serien for innholdsskapere som ønsker å heve nivået fra å fotografere og filme med smarttelefon. Dette allsidige kameraet leverer skarpe stillbilder, 4K-filmopptak og imponerende lyd. Forventet leveringsstart av EOS R8 i april og av EOS R50 i mars. I tillegg til kameraene benytter Canon anledningen til å presentere to nye RF-zoomobjektiver. Les mer og forhåndsbestill her!


Besøk oss i butikken for å teste kameraene

Torsdag 9/2 kl. 14:00–18:00 kommer en produktspesialist fra Canon på besøk i vår butikk i Oslo for å vise frem nyhetene. Du er hjertelig velkommen til å komme innom for å teste de nye kameraene og stille alle dine spørsmål.

EOS R8 – Det letteste fullformatkameraet i EOS R-systemet til dags dato

EOS R8 tilbyr alle fordelene til et fullformatkamera, og den 24,2 megapikslers CMOS-fullformatsensoren har samme oppløsning som EOS R6 Mark II. Den klasseledende sensoren har høy avlesningshastighet og håndterer mange avanserte funksjoner, som redusert rolling shutter som muliggjør serier av bilder med 40 bilder per sekund og lav støy ved høye ISO-tall opptil 102 400. Perfekt for fotografering i svakt opplyste omgivelser selv der objektene beveger seg. Det forbedrede dynamiske omfanget resulterer i enestående bilder med dristige farger, og fullformatsensoren gir en grunnere dybdeskarphet som skaper en myk bakgrunn og får motivene til å skille seg ut. EOS R8 veier omtrent 461 gram (med kort og batteri) og er Canons letteste fullformatkamera i EOS R-systemet til dags dato.

EOS R50 – Lag innhold som en proff og utvikle kreativiteten din

EOS R50 er den perfekte inngangsbilletten til EOS R-serien for innholdsskapere som ønsker å heve nivået fra smarttelefonfotografering. Dette allsidige kameraet gjør alt – med 4K-filmopptak, imponerende lyd og skarpe stillbilder. Brukergrensesnittet er enkelt, ergonomien likeså og med de avanserte nye automatiske modusene blir resultatene profesjonelle. EOS R50 er perfekt for alle kreative innholdsskapere på jakt etter et spesielt kamera som kan forbedre sin egen stil, både på stillbilder og film.

Nye zoomobjektiver i RF-serien

Canon RF 24-50mm f/4,5-6,3 IS STM er et lite og lett 2x zoomobjektiv med en brennvidde på 24-50mm – et veldig godt valg når du vil forbedre fotograferings- og filmteknikkene dine, spesielt for portretter, interiør og reise. RF-S 55-210mm f/5-7,1 IS STM er et kompakt og fleksibelt RF-zoomobjektiv (ca. 3,8x), perfekt for fotografering av motiver på avstand, eller for å lage stilige portretter med motivseparasjon og uskarp bakgrunn. Forventet leveringsstart for RF 24-50 i april og RF-S 55-210 i slutten av mars.


Ikke nøl med å kontakte oss hvis du vil ha hjelp til å finne riktig utstyr for dine behov. Du er hjertelig velkommen til å kontakte våre eksperter for rådgivning, support og kjøpshjelp på 21 65 98 40 eller via vårt kontaktskjema. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo. Sjekk ut alle produktnyheter og lærerike kunnskapsinnlegg som hjelper deg med å utvikle dine kreative ferdigheter enda mer. Gå heller ikke glipp av muligheten til å bli med i vårt community, der du kan møte likesinnede og bli inspirert av andre skapere!

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen