15.06.2022

Nyhet! DJI lanserer gimbals og Video Transmitter

DJI lanserer to nye gimbals - RS 3 og RS 3 Pro. Med disse gimbalene kan du enkelt lage stilige og stabile videoer uten risting samtidig som du får en fleksibel og effektiv opptaksopplevelse. RS 3 og RS 3 Pro er laget av karbonfiber og kan brukes med kameraer som veier opp til henholdsvis 3 og 4,5 kilo. Med en 1,8” OLED berøringsskjerm får du rask og praktisk oversikt og mulighet til enkelt å veksle mellom de ulike funksjonene. På en enkel og elegant måte leverer RS 3 og RS 3 Pro profesjonell stabilisering og byr på uendelige kreative muligheter. DJI lanserer også DJI Video Transmitter som gir deg enda bedre oversikt og kontroll over opptaket ditt. Foreløpig leveringsstart av RS 3 er 23. juni, RS 3 Pro 29. juni og Video Transmitter til høsten. Les mer om nyhetene og forhåndsbestill her!


TEMP_RS-3_NEWS.jpg

Fordeler - RS 3

 • Tåler en belastning på opptil 3 kilo
 • Laget av karbonfiber for å redusere vekten
 • En 1,8” OLED-berøringsskjerm gir deg en rask oversikt over innstillingene dine
 • Opptil 12 timers batterilevetid
 • Avanserte funksjoner som SuperSmooth
 • Mulighet for bildesender for trådløs overføring av innstillinger og bilde
 • Hurtigfeste med Manfrotto og Arca-Swiss kompatibilitet

Fordeler - RS 3 Pro

 • Tåler en belastning på opptil 4,5 kilo
 • Laget av karbonfiber for å redusere vekten
 • En 1,8” OLED-berøringsskjerm gir deg en rask oversikt over innstillingene dine
 • Opptil 12 timers batterilevetid
 • Avanserte funksjoner som Active Track Pro og SuperSmooth
 • Mulighet for bildesender for trådløs overføring av innstillinger og bilde
 • Med Gimbal Mode Switch kan du bytte mellom flere forskjellige moduser
 • Hurtigfeste med Manfrotto og Arca-Swiss kompatibilitet

Tredje generasjons RS-stabiliseringsalgoritme

Takket være neste generasjons RS-stabiliseringsalgoritme gir RS 3 og RS 3 Pro deg forbedret stabilitet i alle scenarier. Felttester viser at de er 20 % mer stabile sammenlignet med RSC 2, kan enkelt håndtere bilder med lav vinkel og kan veksle jevnt mellom høy og lav posisjon.

1,8" OLED-berøringsskjerm

Sammenlignet med svart-hvitt-skjermen til forgjengeren RSC 2, er RS 3 og RS 3 Pro utstyrt med en 1,8-tommers fullfarge OLED-berøringsskjerm, som også er 80 % større. Den støtter også de fleste Ronin-appinnstillinger, og gir intuitiv og presis kontroll sammen med det redesignede brukergrensesnittet.

Karbonfiberkonstruksjon gir lav vekt med høy arbeidsbelastning

RS 3- og RS 3 Pro-armene er laget av karbonfiber som gir gimbalen en lav vekt på henholdsvis 1,3 og 1,5 kilo, mens RS 3 kan bære kamerautstyr på hele 3 kilo og RS 3 Pro har en maksimal belastning kapasitet på 4,5 kilo. Dette betyr at gimbalene er optimalisert for å yte utmerket i svært krevende fotograferingsmiljøer.

Stillegående og presis autofokus med DJI RS Focus Motor

Den nyutviklede DJI RS Focus Motor (kjøpes separat/eller i en Combo-pakke) gir tre ganger sterkere dreiemoment (opptil 1 N·m) og reduserer hørbar støy med 50 %. Fokusmotoren er også utstyrt med en hurtigkoblingsstruktur, som gjør at den enkelt kan monteres uten verktøy for raskere bruk.

Filmatisk autofokus med LiDAR Range Finder

Med RS 3 Pro kan du dra nytte av kombinasjonen av LiDAR Range Finder (kjøpes separat/eller i en Combo-pakke) med den nye fokusmotoren, som gjør filmatisk autofokus på manuelle objektiver mulig. Trykk på M-knappen på kardanakselen én gang for raskt å bytte mellom manuell fokus og autofokus, slik at gimbalen kan møte dine behov i begge modus uten anstrengelser.

DJI Video Transmitter

Med den nye DJI Video Transmitter får du opptil seks kilometer overføring, takket være DJI O3 Pro Video Transmission-teknologien – noe som ville vært utenkelig med tradisjonelle løsninger. I tillegg til 2,4 GHz og 5,8 GHz, støtter DJI Video Transmitter både DFS-frekvensbåndet og en AES 256-bits krypteringsalgoritme, som tilbyr 1080p/60fps til flere eksterne skjermer samtidig som den forbedrer sikkerhet, stabilitet og anti-interferensegenskaper.


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre inspirasjonssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.