15.06.2022

Nyhet! DJI lanserer gimbals og Video Transmitter

DJI lanserer to nye gimbals - RS 3 og RS 3 Pro. Med disse gimbalene kan du enkelt lage stilige og stabile videoer uten risting samtidig som du får en fleksibel og effektiv opptaksopplevelse. RS 3 og RS 3 Pro er laget av karbonfiber og kan brukes med kameraer som veier opp til henholdsvis 3 og 4,5 kilo. Med en 1,8” OLED berøringsskjerm får du rask og praktisk oversikt og mulighet til enkelt å veksle mellom de ulike funksjonene. På en enkel og elegant måte leverer RS 3 og RS 3 Pro profesjonell stabilisering og byr på uendelige kreative muligheter. DJI lanserer også DJI Video Transmitter som gir deg enda bedre oversikt og kontroll over opptaket ditt. Foreløpig leveringsstart av RS 3 er 23. juni, RS 3 Pro 29. juni og Video Transmitter til høsten. Les mer om nyhetene og forhåndsbestill her!


TEMP_RS-3_NEWS.jpg

Tredje generasjons RS-stabiliseringsalgoritme

Takket være neste generasjons RS-stabiliseringsalgoritme gir RS 3 og RS 3 Pro deg forbedret stabilitet i alle scenarier. Felttester viser at de er 20 % mer stabile sammenlignet med RSC 2, kan enkelt håndtere bilder med lav vinkel og kan veksle jevnt mellom høy og lav posisjon.

1,8" OLED-berøringsskjerm

Sammenlignet med svart-hvitt-skjermen til forgjengeren RSC 2, er RS 3 og RS 3 Pro utstyrt med en 1,8-tommers fullfarge OLED-berøringsskjerm, som også er 80 % større. Den støtter også de fleste Ronin-appinnstillinger, og gir intuitiv og presis kontroll sammen med det redesignede brukergrensesnittet.

Karbonfiberkonstruksjon gir lav vekt med høy arbeidsbelastning

RS 3- og RS 3 Pro-armene er laget av karbonfiber som gir gimbalen en lav vekt på henholdsvis 1,3 og 1,5 kilo, mens RS 3 kan bære kamerautstyr på hele 3 kilo og RS 3 Pro har en maksimal belastning kapasitet på 4,5 kilo. Dette betyr at gimbalene er optimalisert for å yte utmerket i svært krevende fotograferingsmiljøer.

Stillegående og presis autofokus med DJI RS Focus Motor

Den nyutviklede DJI RS Focus Motor (kjøpes separat/eller i en Combo-pakke) gir tre ganger sterkere dreiemoment (opptil 1 N·m) og reduserer hørbar støy med 50 %. Fokusmotoren er også utstyrt med en hurtigkoblingsstruktur, som gjør at den enkelt kan monteres uten verktøy for raskere bruk.

Filmatisk autofokus med LiDAR Range Finder

Med RS 3 Pro kan du dra nytte av kombinasjonen av LiDAR Range Finder (kjøpes separat/eller i en Combo-pakke) med den nye fokusmotoren, som gjør filmatisk autofokus på manuelle objektiver mulig. Trykk på M-knappen på kardanakselen én gang for raskt å bytte mellom manuell fokus og autofokus, slik at gimbalen kan møte dine behov i begge modus uten anstrengelser.

DJI Video Transmitter

Med den nye DJI Video Transmitter får du opptil seks kilometer overføring, takket være DJI O3 Pro Video Transmission-teknologien – noe som ville vært utenkelig med tradisjonelle løsninger. I tillegg til 2,4 GHz og 5,8 GHz, støtter DJI Video Transmitter både DFS-frekvensbåndet og en AES 256-bits krypteringsalgoritme, som tilbyr 1080p/60fps til flere eksterne skjermer samtidig som den forbedrer sikkerhet, stabilitet og anti-interferensegenskaper.


Ikke nøl med å kontakte oss hvis du vil ha hjelp til å finne riktig utstyr for dine behov. Du er hjertelig velkommen til å kontakte våre eksperter for rådgivning, support og kjøpshjelp på 21 65 98 40 eller via vårt kontaktskjema. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo. Sjekk ut alle produktnyheter og lærerike kunnskapsinnlegg som hjelper deg med å utvikle dine kreative ferdigheter enda mer. Gå heller ikke glipp av muligheten til å bli med i vårt community, der du kan møte likesinnede og bli inspirert av andre skapere!

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen