09.09.2022

Nyhet! Fujifilm X-H2 og to nye objektiver

Den nye Fujifilm X-H2 blir, sammen med X-H2S, den andre flaggskipmodellen i femte generasjons X-Serie. Der X-H2S utmerker seg ved å fange de aller raskest bevegelige motivene, leverer X-H2 høy oppløsning og eksepsjonell bildekvalitet man aldri før har sett i APS-C-formatet. Kameraet har den høyeste bildekvaliteten i X-seriens historie med en stillbildeoppløsning på hele 40,2 megapiksler, og intern videoopptak i 8K med Apple ProRes-kodeken. Fujifilm lanserer også to nye objektiver i form av ultravidvinkelzoomen GF 20-35mm f/4 R WR og den virkelig skarpe XF 56mm f/1,2 R WR. Foreløpig leveringsstart i slutten av september for alle nyhetene. Les mer og forhåndsbestill her!


Fordeler - X-H2

  • Bakbelyst 40,2 megapiksler APS-C X-Trans CMOS 5 HR-sensor uten optisk lavpassfilter
  • X-Processor 5 med dobbelt så høy prosesseringshastighet sammenlignet med forrige generasjon
  • Fem-akset bildestabilisering (IBIS) med opptil syv nivåer av kompensasjon
  • Motivgjenkjenning med deep learning AI-teknologi som finner og sporer motivene dine
  • 160 MP Pixel Shift Multi-Shot-funksjon
  • Raskere og mer følsom autofokus, motivfølgende AF med fem spesialtilpassede programmer pluss en personlig tilpasset modus
  • Kontinuerlig opptak med 20 bilder per sekund med elektronisk lukker og 15 bilder per sekund med mekanisk lukker

Stillbildeoppløsning på hele 40,2 MP og intern videoopptak i 8K

Fujifilm X-H2 har en stillbildeoppløsning på 40,2 megapiksler og intern videoopptak i 8K med Apple ProRes-kodeken. Kameraet deler flere funksjoner med den tidligere lanserte X-H2S, som det robuste kamerahuset i magnesium, femakset bildestabilisering som kompenserer for opptil syv stopp, kortspor for CFexpress og motivgjenkjenningsfunksjon for kameraets autofokus, utviklet med deep learning AI-teknologi. Begge kameraene kan suppleres med det nye vertikale grepet FT-XH som muliggjør overføring av bilder i sanntid takket være støtte for FTP-overføring over Ethernet eller wifi og ekstern opptaksfunksjon via kablet LAN.

Bildebrikke med høy oppløsning og flere nye funksjoner

Den bakbelyste 40,2 MP X-Trans™ CMOS 5 HR-sensoren og den raske X-Processor 5 gir nye Fujifilm X-H2 den høyeste bildekvaliteten noensinne for X-serien. Den nye bildesensoren har en forbedret bildebehandlingsalgoritme som gir et lavt støynivå til tross for det høye pikselantallet og en ny pikselstruktur for å effektivt fange opp en større mengde lys, noe som muliggjør ISO125 som standardfølsomhet.

Raskere, mer intelligent og mer presis autofokus enn sine forgjengere

Den nye høyoppløselige sensoren har et større antall fasedetekterende piksler sammenlignet med tidligere modeller, noe som gir en mer presis autofokus for motiver med fin tekstur i for eksempel landskaps- og portrettfotografering. X-prosessor 5 har dobbelt så høy prosesseringshastighet sammenlignet med forrige generasjon og en ny motivgjenkjenningsfunksjon for kameraets autofokus, utviklet med deep learning AI-teknologi som finner og sporer motivene dine på en svært imponerende måte. Den oppdager og sporer automatisk ikke bare ansiktet og øynene, men også dyr, fugler, biler, sykler, fly og tog.

To nye objektiver

Fujifilm benytter også anledningen til å lansere to nye objektiver – XF 56mm f/1,2 R WR som er et virkelig skarpt og værbestandig portrettobjektiv, og GF 20-35mm f/4 R WR som er et allsidig vidvinkelzoomobjektiv. for både video og stillbilder.


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre inspirasjonssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.