20.02.2024

Nyhet! Fujifilm X100VI

FUJIFILM X100VI er sjette generasjon av X100-serien og har en ny bildesensor på 40,2 megapiksler og X-Processor 5 som gir den beste bildekvaliteten og raskeste autofokusen i seriens historie. I tillegg er kameraet det første i serien med innebygd fem-akset bildestabilisering (IBIS), som kompenserer for opptil seks lukkertrinn uten at det har økt størrelsen. X100VI kombinerer en unik design og håndtering med imponerende funksjoner og fantastisk bildekvalitet. Dette, sammen med Fujifilms legendariske fargegjengivelsesteknologi, gjør det til den perfekte følgesvenn for både profesjonelle fotografer og kreative entusiaster. Kameraet forventes å bli levert i begynnelsen av mars. Les mer og forhåndsbestill her!


Touch & Try i Oslo

Tirsdag 27/2 kl. 11:00–13:00 kommer en produktspesialist fra Fujifilm til vår butikk i Oslo for å demonstrere det nye kameraet. Du er hjertelig velkommen til å teste det nye kameraet og stille alle dine spørsmål.

Høy oppløsning og imponerende autofokusegenskaper

Den nye bakbelyste X-Trans™ CMOS 5 HR-sensoren på 40,2 megapiksler og den raske X-Processor 5 gir nye X100VI den høyeste bildekvaliteten noensinne. Bildesensoren har en ny pikselstruktur som effektivt fanger opp en større mengde lys, noe som gir ISO125 som standardfølsomhet. Eksponeringstiden kan også styres med større presisjon sammenlignet med tidligere generasjoner, noe som har forbedret den raskeste elektroniske lukkertiden med 2,5 trinn fra tidligere 1/32 000 til 1/180 000. Dette gir deg muligheten til å fotografere med den største blenderåpningen selv i ekstremt sterke lysforhold.

Utstyrt med en kraftig prosessor

X-processor 5 har dobbelt så høy prosesseringshastighet som forrige generasjon og en ny motivgjenkjenningsfunksjon for kameraets autofokus, utviklet med Deep Learning AI-teknologi som finner og sporer motiver på en svært imponerende måte. Den oppdager og sporer automatisk ikke bare ansikt og øyne, men også dyr, fugler, biler, sykler, fly og tog.

Fujifilm X100IV kompaktkamera
Fujifilm X100IV kompaktkamera
Fujifilm X100IV kompaktkamera

Imponerende stabilisering og 6K-videoopptak

X100VI er det første kameraet i X100-serien med innebygd bildestabilisering (IBIS), som er imponerende integrert med bare en minimal økning i størrelse og vekt. Den femaksede bildestabiliseringen kompenserer for opptil seks trinn lengre lukkertider ved å bruke bildeinformasjon til å registrere kamerarystelser, noe som forbedrer forholdene ved for eksempel håndholdt videoopptak og fotografering i svakt lys.

20 av Fujifilms populære filmsimuleringsmoduser

X100VI har 20 av Fujifilms populære filmsimuleringsmoduser, inkludert den nye "REALA ACE" som gir bilder med et bredt utvalg av karakteristiske toner. "REALA ACE" gir en naturtro fargegjengivelse og høy tonalitet, noe som gjør den egnet for et bredt spekter av motiver og situasjoner. Filmsimuleringene bygger på Fujifilms 90 år lange arv og erfaring innen fotografisk filmutvikling og har vært en viktig del av X100-seriens enorme popularitet. X100VI støtter HEIF-bildeformatet, som gir 10-bit bildekvalitet i filer som er opptil 30 % mindre enn standard JPEG-filer, og kombinert med en av Fujifilms populære filmsimuleringer gir det muligheten til å levere bilder av høy kvalitet rett ut av kameraet.


Ikke nøl med å kontakte oss hvis du vil ha hjelp til å finne riktig utstyr for dine behov. Du er hjertelig velkommen til å kontakte våre eksperter for rådgivning, support og kjøpshjelp på 21 65 98 40 eller via vårt kontaktskjema. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo. Sjekk ut alle produktnyheter og lærerike kunnskapsinnlegg som hjelper deg med å utvikle dine kreative ferdigheter enda mer. Gå heller ikke glipp av muligheten til å bli med i vårt community, der du kan møte likesinnede og bli inspirert av andre skapere!

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen