17.06.2024

Nyhet! Nikon har lansert Z6 III

Nikon presenterer et nytt fullformat hybridkamera – Z6 III. Dette kompakte og robuste kameraet er utviklet i samme ånd som Z8 og Z9, og er en fleksibel og kreativ kraftpakke som leverer utrolig detaljerte stillbilder og 6K 60fps (RAW) filmopptak internt. Med Z6 III har man nådd et nytt ytelsesnivå for fullformatkameraer i mellomklassen. Dette er en spennende oppgradering for fotografer og filmskapere som ønsker å forbedre ferdighetene sine eller satse stort på kreativitet, samtidig som utstyret forblir ultrakompakt. Forventet leveringsstart i juli – forhåndsbestill hos oss allerede i dag!


Imponerende bildekvalitet til tross for sin kompakte størrelse

Z6 III gir fullformatkameraer i mellomklassen et nytt nivå av ytelse. Det er en spennende oppgradering for fotografer og filmskapere som ønsker å finpusse ferdighetene sine eller satse stort på kreativitet, samtidig som utstyret forblir ultrakompakt. I hjertet av kameraet finner vi verdens første delvis stablede CMOS-fullformatsensor. Den er designet for at Z6 III skal kunne produsere fantastiske resultater samtidig som det er lite og kompakt. Dermed leverer det på alle punkter med utrolig bildekvalitet og imponerende dynamisk omfang og fargegjengivelse.

Samme kraftige prosessor som Z8/Z9

Den delvis stablede sensoren i Z6 III støttes av den samme EXPEED 7-prosessoren som i Z8 og Z9 – og denne kraftige duoen ligger til grunn for kameraets lynraske AF-beregninger og oppdateringsfrekvenser for den elektroniske lukkeren, i tillegg til den imponerende lysfølsomheten. Stillbildefotografer får et konsekvent jevnt bilde gjennom søkeren og kan ta opptil 120 bilder i sekundet uten å bekymre seg for lukkerforvrengning. Filmskapere kan levere naturtro 6K- og 5,4K-opptak direkte fra kameraet eller lage detaljerte 4K UHD-filmer med oversampling fra 6K i kameraet. I tillegg kan både fotografer og filmskapere dra nytte av Nikons intelligente motivgjenkjenning, som oppdager og fokuserer på motivets øyne i dyre- eller menneskemodus. Deretter kan de fortsette å fotografere til langt på natt takket være sensorens brede ISO-område og AF-følsomhet ned til -10 EV.


Ikke nøl med å kontakte oss hvis du vil ha hjelp til å finne riktig utstyr for dine behov. Du er hjertelig velkommen til å kontakte våre eksperter for rådgivning, support og kjøpshjelp på 21 65 98 40 eller via vårt kontaktskjema. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo. Sjekk ut alle produktnyheter og lærerike kunnskapsinnlegg som hjelper deg med å utvikle dine kreative ferdigheter enda mer. Gå heller ikke glipp av muligheten til å bli med i vårt community, der du kan møte likesinnede og bli inspirert av andre skapere!

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen