Summarit-S 70mm f/2,5 ASPH (CS)

Leica Summarit-S 70mm f/2,5 ASPH (CS)

1003409
63 395 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Leica Summarit-S 70/2,5 ASPH
70mm er den ideelle standard brennvidden for nesten alle fotografiske behov. Dets ekstreme hastighet og bildeprestasjon på samtlige blendere, samt integreringen av et asfærisk element er uvanlig for denne brennvidden. Dette eliminerer nesten helt aberrasjon. De åtte elementene i dets optiske system er ordnet i seks grupper. To sementerte elementer konstruert av glass med høy partiell spredning minimerer kromatisk aberrasjon. Glass med høy brytningsindeks og en asfærisk linse forhindrer monokromatiske aberrasjoner. Finnes også i en variant uten sentrallukker (CS).

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.