Vario-Elmar-S 30-90mm f/3.5-5.6 ASPH

Leica Vario-Elmar-S 30-90mm f/3.5-5.6 ASPH

1003366
113 400 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Det første zoomobjektivet til Leica S-systemet - eksepsjonell bildekvalitet og liten vekt Kompakt og lett zoomobjektiv for mellomformat 30-90mm tilsvarer brennvidden 24-72mm på 35mm-formatet Blenderskala fra f/3.5-32 Leica Vario-Elmar-S 30-90mm tilsvarer brennvidden 24-72mm på 35mm-formatet, noe som gir muligheten til å fotografere med en normalzoom på mellomformat. Dette betyr at du fritt kan velge brennvidde uten å skifte objektiv samtidig som du bevarer den fantastiske mellomformat-kvaliteten Til tross for den avanserte mekaniske og optiske konstruksjonen, er Leica Vario-Elmar-S 30-90mm imponerende kompakt og lett. Objektivet er satt sammen av 14 linseelementer i fire grupper. Tre fluorittelementer og tre asfæriske overflater garanterer maksimal bildekvalitet gjennom hele zoomområdet. Filterdiameter 95mm Vekt: 1275 g Mål: ca 101 x 113.5 mm Medfølger: 95mm Front Lens Cap for S-Series Lenses, 16020 S-Rear Lens Cap, Reversible Lens Hood for Select Leica S-system Lenses, Lens Pouch
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.