Objektiv til Panasonic

Vi har et bredt utvalg av objektiver til Panasonic-kameraer, både for L-mount og Micro 4/3-fatning. Velg mellom objektiver fra Sigma, Samyang og Voigtländer m.fl. og selvfølgelig også fra Panasonic. Her finner du objektiver til forskjellige typer fotografering, så enten du er ute etter mye vidvinkel, sjenerøs zoom eller om en stor blenderåpning er viktigst for deg, vil vi hjelpe deg med å finne et objektiv som passer deg best. Besøk oss i butikk, ring våre eksperter for personlig hjelp og råd eller kjøp direkte på nettet.

138 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Objektiv Foto
Filtrering
Varemerker
Tilpasset sensorstørrelse
Brennvidde fast
Objektivfatning
Objektivtype
Fast/Zoom
Største blender f/
Objektivegenskaper
Værtettet
Bildestabilisering
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.