Laowa 100mm/2,8 Macro 2x Pentax K
Laowa 100mm/2,8 Macro 2x Pentax K
Laowa 100mm/2,8 Macro 2x Pentax K
Artikkelnummer: 1056421

Laowa 100mm/2,8 Macro 2x Pentax K

Et makroobjektiv som ikke går glipp av detaljene

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Manuelt fokusert makrotele for fullformat (passer også til APS-C)
  • Fokuser ned til skala 2:1 (2x forstørrelse)
  • APO-kromatisk linsedesign som minimerer kromatisk avvik
6 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Laowa 100mm f/2.8 2x Ultra Macro APO er et unikt allsidig 100 mm makroobjektiv som kan fokusere helt ned til skala 2:1 (2x forstørrelse). Vanligvis produserer de fleste 100mm makroobjektiver 1:1 forstørrelse, men Laowa 100mm er i stand til 2:1. Den utvidede 2x forstørrelsen gjør at flere detaljer er synlige og du kan ta enda flottere makrobilder. Muligheten for å kunne komme så tett på de små motivene åpner for en verden av kreative muligheter.

Fordeler

  • Manuelt fokusert makrotelefoto for fullformat (også egnet for APS-C)
  • Fokusering ned til skala 2:1 (2x forstørrelse)
  • APO kromatisk linsekonstruksjon som minimerer kromatisk aberrasjon
  • Meget høy optisk kvalitet i alle brennvidder
  • Hus i metall
  • Elektrisk blenderkontroll

Solid konstruksjon

Laowa 100mm f/2.8 2x Ultra Macro APO er et veldig solid og godt konstruert objektiv. Huset er av metall og fokusringen er stor, lett å gripe og har veldig jevn og presis bevegelse. Den er også utstyrt med en mekanisk blenderring med klare klikkposisjoner og lysmåling gjøres da med objektivet blendet ned.

Høy optisk kvalitet

Den optiske kvaliteten er eksepsjonelt høy med to linser laget av LD-glass ("Low Dispersion") som motvirker kromatisk aberrasjon, uønsket fargeblødning. Allerede ved full blenderåpning er kontrasten og oppløsningen veldig bra, helt fra uendelig helt ned til nærgrensen.

Optimalisert for makrofotografering

Selv om Laowa 100mm f/2.8 2x Ultra Macro APO er designet for makrofotografering, er objektivet også godt egnet for portrettfotografering og produserer myk og vakker bokeh ved full blenderåpning.

Leveres med

  • Laowa 100mm f/2.8 2:1 Ultra Macro APO
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.