Filter

Kjøp filtre til objektiver hos oss, på nett eller i butikk. Ved å bruke et kamerafilter kan du endre måten lyset treffer kameraets sensor på og påvirke fargene i bildet ditt, mens noen filtre fungerer som en beskyttelse for objektivets frontlinse og beskytter den mot riper og smuss. Hos Scandinavian Photo tilbyr vi et bredt utvalg av alt fra UV-filtre, ND-filtre og polarisasjonsfiltre til cinefiltre og filtertilbehør. Velg mellom kamerafiltre fra merker som Nisi, Benro, Cokin, Sigma, sp.tech med flere. Kjøp filtre direkte på nett eller besøk oss i butikk.

Filtrering
Viser 188 produkter
Vis som:
Sorter etter:
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen