Olympus Batterilader BCM-5

Olympus Batterilader BCM-5

Batterilader BCM-5

314769
NettlagerIkke kjøpbar
Butikk:
990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Olympus Batterilader BCM-5 * Lithium-ion batterilader til BLM-5 * BLM-5 batteriet fullades innen 2,5 t. * Inkludert med Olympus E-5 * Kompatibel med internasjonal strømforsyning 100-240V AC. BCM-5 er Lithium-ion batteriladeren for BLM-5. Den lader BLM-5 batteriet i ca. to og en halv time (ved romtemperatur), og følger med Olympus E-5 digital speilrefleks. BCM-5 er kompatibel med internasjonal strømforsyning på 100 ~ 240V AC.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.