Olympus BLN-1 Batteri
Artikkelnummer: 321018

Olympus BLN-1 Batteri

BLN-1 Batteri

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
589 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Med et ekstra BLN-1 vil du aldri gå glipp av fotografering forårsaket av et tomt batteri. Perfekt for lengre fotografering med HLD-6 eller mens du reiser uten mulighet til lading. -1220mAh oppladbart lithium-ion batteri -Kun mulig å lade med BCN-1 -Ladetid: ca 3 timer
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.