Olympus CLA-T01 Adapter
Artikkelnummer: 321929

Olympus CLA-T01 Adapter

CLA-T01 Adapter

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:

Adapter for å montere konverterlinser på TG-kameraer.

325 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Adapter for å montere konverterlinser på TG-kameraer.

I motsetning til de fleste kameraer i kompaktklassen, kan du montere vanntette konvertere og 40,5mm filtre til kameaene i TG-serien.  CLA-T01 konverteringslinse-adapter har blitt spesielt designet for TG-serien med en gjengediameter på 40,5mm og lar deg feste en fisheye-konverter, FCON-T01, eller telekonverter, TCON-T01, for å utvide mulighetene - selv under vann til en dybde på 12m.

Kompatibel med de dedikerte Olympus konverterne FCON-T01 og TCON-T01 pluss diverse 40,5mm filtre Enkel montering på kamera.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.