CLA-T01 Adapter

Olympus CLA-T01 Adapter

321929

Adapter for å montere konverterlinser på TG-kameraer.

299 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Adapter for å montere konverterlinser på TG-kameraer.

I motsetning til de fleste kameraer i kompaktklassen, kan du montere vanntette konvertere og 40,5mm filtre til kameaene i TG-serien.  CLA-T01 konverteringslinse-adapter har blitt spesielt designet for TG-serien med en gjengediameter på 40,5mm og lar deg feste en fisheye-konverter, FCON-T01, eller telekonverter, TCON-T01, for å utvide mulighetene - selv under vann til en dybde på 12m.

Kompatibel med de dedikerte Olympus konverterne FCON-T01 og TCON-T01 pluss diverse 40,5mm filtre Enkel montering på kamera.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.