CLA-T01 Adapter

Olympus CLA-T01 Adapter

321929

Adapter for å montere konverterlinser på TG-kameraer.

299 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Adapter for å montere konverterlinser på TG-kameraer.

I motsetning til de fleste kameraer i kompaktklassen, kan du montere vanntette konvertere og 40,5mm filtre til kameaene i TG-serien.  CLA-T01 konverteringslinse-adapter har blitt spesielt designet for TG-serien med en gjengediameter på 40,5mm og lar deg feste en fisheye-konverter, FCON-T01, eller telekonverter, TCON-T01, for å utvide mulighetene - selv under vann til en dybde på 12m.

Kompatibel med de dedikerte Olympus konverterne FCON-T01 og TCON-T01 pluss diverse 40,5mm filtre Enkel montering på kamera.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.