LG-1 LED Macro Ringlys

Olympus LG-1 LED Macro Ringlys

1013464
469 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

LG - 1 Hjelpelys
Når du tar nærbilder med et kamera med utbyttbare objektiver brukes en ringblits med lysutsending rundt objektivet for å unngå å kaste skygge på objektet. En liknende effekt kan oppnås med LED - hjelpelyset. LED - hjelpelyset LG - 1 kan festes til objektivet på TG - 1, TG - 2, TG - 3, og bruker det innebygde LED - lyset for å belyse objektet jevnt og utnytte makro - fotograferingsmulighetene til TG til fulle.

 

 

 

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.