Olympus Lydopptaker WS-852 sølv

Olympus Lydopptaker WS-852 sølv

Lydopptaker WS-852 sølv

1023625
NettlagerFinnes på nettlager
Butikk:
575 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

WS-852 fra Olympus er en lydopptaker som passer deg som vil ha klar lyd og en smart, enkel opptaker. Enheten er kompakt og smidig, og den er god å holde eller plassere på bordet med den integrerte støtten. Alle WS-opptakere har musikkavspilling, kalendersøk, scenevalg, indeksmarkering og Noice Cancel-funksjon. WS-852 tilbyr detaljert stereolyd for innspilling av personlige anledninger, møter eller samtaler.

Fordeler:

  • To vinklede mikrofoner gir autentisk stereoopptak
  • Intelligent Auto gir riktig følsomhet og volum ved opptak
  • 3.5mm mikrofoninngang og hodetelefonuttak
  • Innebygget støtte for enkel plassering og redusering av vibrasjoner
  • Tar opp i MP3 128kbps
  • Enkel Modus gjør lydopptak enkelt for deg som er nybegynner
  • Liten og lett, men med stort og tydelig display

Opptakeren drives av 3 stk. AAA-batterier. Nye batterier gir ca 100 timer bruk. Innspillingen går til internminnet på 4GB eller til microSD-kort på opp til 32GB (ikke inkludert).

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.