Olympus M.Zuiko Digital ED 45mm f/1,2 PRO
Artikkelnummer: 1036632

Olympus M.Zuiko Digital ED 45mm f/1,2 PRO

M.Zuiko Digital ED 45mm f/1,2 PRO

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Tilsvarer 90 mm og med svært god lysstyrke
  • Gir liten dybdeskarphet og myk bakgrunn
  • Solid konstruksjon med AF/MF-omkobler og værbestandig design
13 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Svært lyssterkt kort teleobjektiv

Olympus M.Zuiko Digital ED 45mm F1.2 PRO er et kort teleobjektiv med en  stor blender som gir ekstremt kort dybdeskarphet, og en vakker bokeh gjør objektivet til det perfekte portrettobjektivet.

På tross av den store blenderåpningen er objektivet relativt kompakt takket være en konstruksjon som gjør det mulig å bruke færre linseelementer. Konstruksjonen gjør også at man har kunnet holde vekten nede på objektivet.

  • Støv-, sprut- og kuldesikkert (ned til-10°C)
  • Største blender f/1,2
  • Rask og nøyaktig autofokus

Z Coating Nano-teknikk

Nano-coatingen minimerer ghosting- og strølys som ellers kan forekomme ved fotografering i motlys.

Fokusering - Rask og nøyaktig, eller helt manuell

Objektivets autofokus er både stille og rask for at du ikke skal gå glipp av et eneste bilde, og i videomodus fokuserer objektivet jevnt og uten rykninger. Fokuseringsringen for manuell fokusering sitter foran på objektivet for at du som fotograf enkelt skal få tilgang til den selv om du bruker batterigrep på ditt kamera. For å veksle mellom manuell- og autofokusering drar du bare fokusringen mot eller fra deg, på samme måte som på tidligere objektiver fra Olympus.

Blender f/1,2

Den store blenderåpningen lar deg fotografere i miljøer med svært dårlig belysning, og den hjelper deg med å skape en myk og behagelig bokeh. Bokehen går fra mykt fokusert til uskarpt, noe som gir deg som fotograf et jevnere og mykere resultat, og den korte dybdeskarpheten får fremhevet motivet ditt  på en vakker måte.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.