Olympus OM-D E-M10 Mark IV Svart Kamerahus
Olympus OM-D E-M10 Mark IV Svart Kamerahus
Olympus OM-D E-M10 Mark IV Svart Kamerahus
Artikkelnummer: 1049072

Olympus OM-D E-M10 Mark IV Svart Kamerahus

Kompakt systemkamera med bildstabilisering

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Kompakt systemkamera med kraftige funksjoner
 • Bildestabilisering for skarpe resultat ved fotografering og videoinnspilling
 • 4K-filming i 30fps og Full-HD i 60fps

Velg farge

7 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Verdipakke

OM-D E-M10 Mark IV Svart Kamerahus
Kameraveske Mirrorless Mover 20 pewter
Pusseklut mikrofiber
8 268 NOK
OM-D E-M10 Mark IV Svart Kamerahus
Wireless GO II 2-to-1
Kameraveske Mirrorless Mover 25i pewter
10 938 NOK

Kompakt systemkamera med bildestabilisering

Dette kompakte systemkameraet er oppfølgeren til E-M10 III og leveres med en skarpere sensor, videreutviklet kamerakropp og raskere autofokus. Dette er kameraet for de som ønsker et lite og kraftig kamera å bære med seg når de for eksempel er ute og reiser

Fordeler

 • Kompakt størrelse
 • 20,1 megapiksler LIVE MOS-sensor
 • Hurtig autofokus
 • 4K-video ved 30 fps
 • Ca. 15 bilder per sekund i serieopptak
 • Innebygd bildestabilisering som gjør det enkelt å ta skarpe bilder
 • Tiltbar berøringsskjerm
 • Enkel å bruke og komme i gang med

Imponerende autofokus

E-M10 IV hjelper deg med å ta det perfekte portrettet med forbedret øyegjenkjenning, noe som resulterer i en raskere og mer presis autofokus, noe som virkelig er nødvendig i portrettfotografering. Det har også en pålitelig følgende autofokus som raskt kan spore motivet i den retningen den beveger seg. Kameraet har totalt 121 fokuspunkter som kan grupperes i forhold til hva du tar bilder av.

Bildestabilisering

I et mindre opplyst miljø er det ikke alltid lett å få skarpe bilder, spesielt når lukkertiden øker. E-M10 IV har en sensorskiftende bildestabilisering som gjør at du kan opprettholde 4,5 ganger lengre lukkertid siden rystelser reduseres. Resultatet er lyse og knivskarpe bilder.

Micro 4/3-sensor

E-M10 IV har en liten sensor som gjør at objektivene til kameraet blir svært kompakte, noe som er gunstig når kameraet skal tas med på eventyr. For å kunne sammenligne med andre kameraer, objektiver og merker, brukes en brennviddefaktor som angir fokuslengden på objektivet i forhold til fullformat. På en mikro 4/3-sensor som denne ganges objektivets brennvidde med 2 for å finne ut hvordan det ser ut i fullformat. Dette betyr at objektivet som følger med 14-42mm faktisk er lik 28-84mm. Micro 4/3 sensor er perfekt hvis du vil ha et kamera som du kan zoome langt med samtidig som størrelse og pris holdes nede.

Leveres med

 • E-M10 IV
 • Kamerahusdeksel
 • Brukerhåndbok
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.