Olympus Solblender LH-40B Sølv

Olympus Solblender LH-40B Sølv

Solblender LH-40B Sølv

318273
NettlagerBestilles fra leverandør til deg
Butikk:
439 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Olympus LH-40B Solblender Den LH-40B er en rund solblender utviklet spesielt for M. ZUIKO DIGITAL 45mm 1:1.8, og kan monteres for å hindre at uvedkommende lys kommer inn i lobjektivet på bilder tatt i motlys. I tillegg har LH-40B har en sølvfinish slik at den passer perfekt til designet av objektivet. Stilig og funksjonell solblender Sølvfinishfeste til objektivdesignet Passer til M.ZUIKO DIGITAL 45mm 1:1.8
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.