Olympus solblender LH-48B sølv

Olympus solblender LH-48B sølv

solblender LH-48B sølv

1001722
NettlagerBestilles fra leverandør til deg
Butikk:
735 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
LH-48B Solblender i metall LH-48B er en solblender spesielt utviklet for M.ZUIKO DIGITAL ED 17 mm 1:1,8, og kan benyttes for å forhindre at strølys kommer inn i objektivet på bakgrunnsbelyste bilder. Solblenderen er laget av metall som passer designen og materialene til det eksklusive 17mm-objektivet perfekt. Skrumekanismen gjør at solblenderen kan festes til objektivet i alle stillinger og gir mer fleksibilitet for transport.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.