Olympus solblender LH-48B sort, metall
Artikkelnummer: 1004785

Olympus solblender LH-48B sort, metall

solblender LH-48B sort, metall

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
935 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
LH-48B Solblender i metall LH-48B er en solblender spesielt utviklet for M.ZUIKO DIGITAL ED 17 mm 1:1,8, og kan benyttes for å forhindre at strølys kommer inn i objektivet på bakgrunnsbelyste bilder. Solblenderen er laget av metall som passer designen og materialene til det eksklusive 17mm-objektivet perfekt. Skrumekanismen gjør at solblenderen kan festes til objektivet i alle stillinger og gir mer fleksibilitet for transport.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.