Fullformatskamera med 6K-video

Panasonic Lumix DC-S1H

1044552
 • Video i 6K 24p, 10-bit 4:2:2 både internt og eksternt
 • Dual Native ISO - øk følsomheten på sensoren uten å få mer støy i bildet
 • 14+ trinn V-log/V-gamut bildeprofil kompatibel med Varicam og GH5 og GH5s
 • Fullformatsensor på 24,2 megapiksler
44 194 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Lumix DC-S1H
Pusseklut mikrofiber
Stativkit GoPlus FGP18A Alu + B1
46 958 NOK
Lumix DC-S1H
Videostativkit KH26P
Kameraryggsekk StreetWalker V2.0 svart
49 579 NOK

Fullformatskamera med 6K-video

Med Lumix DC-S1H bygger Panasonic på sin S-serie med et kamera for de som filmer profesjonelt som frilanser eller i studio. Video i 6K 24p, 10-bit 4:2:2 både internt og eksternt, HLG, V-Log og V-Gamut profiler er bare noen av videofunksjonene i kameraet. Med S1H får du et komplett hybridhus, fylt til randen med filmfunksjonalitet som gjør livet enklere i det profesjonelle produksjonsmiljøet. Med 6K opptak uten beskjæring, forbedret sensor tabilisering, en sjenerøs mengde innstillinger og valg for filmfotografen, og fargehåndtering som samsvarer med GH5 og VariCam har Panasonic skapt et solid verktøy for filmskapere, uten å ofre stillbildekvalitetene.

Fordeler

 • Fullformatsensor på 24,2 megapiksler
 • Opptak i 6K 24p (3:2-aspekt) / 5,9K 30p (16:9)
 • 4K opptil 60p
 • Dual Native ISO
 • Opptak i flere bildeaspekter, inkludert anamorfe 4:3
 • 14+ trinns V-log/V-gamut-bildeprofil som er kompatibel med Varicam og GH5 & GH5s
 • Ubegrenset opptak
 • IBIS for opptil 6,5 trinn lengre lukkertid i kombinasjon med Dual IS-objektiver
 • 4:2:2 10-bit både intern og ekstern
 • Støtter Black Magic RAW 5.9K 12-bit via HDMI til Black Magic Video Assist 12G HDR (kommer 31 mars 2021)
 • Støtter avspilling av video i vertikalt format (kommer 31. mars 2021)

Kamera med fokus på film


V-log og V-gamut

Panasonic DC-S1H kan levere et dynamisk område på opptil 14 + trinn med V-log / V-gamut bildeprofil, kompatibel med Varicam og GH5 og; GH5s.
Med V-log og V-gamut får du et stort dynamisk område og kan fange et bredt spekter av farger.

Dual Native ISO

En vanlig sensor forsterker sensorens følsomhet, noe som gir mer støy. Panasonic DC-S1H har to forskjellige base-ISO som lar deg øke følsomheten til sensoren uten å få mer støy i bildet. Dette betyr at du kan filme under dårligere lysforhold uten å miste kvalitet i bildet.

Dedikerte knapper og kontroller

Kameraet har flere dedikerte knapper for f.eks. ISO, WB og Autofokusmetode i tillegg til veldig mange knapper du kan stille inn selv. Ved å holde inne en av knappene du vil programmere, starter du innstillingsmenyen for å angi denne knappen.

Innebygd bildestabilisering med funksjon for Dual-IS

Den innebygde stabiliseringen kompenserer for kameraristinger og fungerer med alle objektiver siden den er innebygd i kamerahuset. Bruker man et objektiv med stabilisering blir det enda mer effektivt. For videoopptak er det en annen elektronisk stabilisering som beskjærer bildet litt, men som stabiliserer enda kraftigere.

To minnekortspor med høy hastighet

Med to spor får du sikkerhetskopiering, muligheten til å skille video- og stillbilder, eller bare utvide plassen. Kameraet tar opptil to UHS-II-støttede SD-kort og V90.
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.