Akustikkskjerm PF36

Pulse Akustikkskjerm PF36

1020907
1 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Lett og portabel akustikkskjerm
Med den portable akustikkskjermen PF36 kan du lage rene stemmeinnspillinger i hvilket rom som helst. Den er laget av høykvalitets skum som absorberer lydbølger og forhindrer at lydet reflekteres i rommet, dette sørger for et godt innspillingsmiljø uten ekko eller forstyrrende lyder. Den portable og sammenleggbare designen gjør at du enkelt kan ta den med deg overalt. Aluminiumpanelene er solide og kommer å holde mange års brukt..

Fungerer med de fleste mikrofoner.

OBS!
Mikrofonen på bildet medfølger ikke.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.