Pulse Mikrofonkabel XLR hona - minitele 3,5 hane
Artikkelnummer: 1006614

Pulse Mikrofonkabel XLR hona - minitele 3,5 hane

Mikrofonkabel XLR hona - minitele 3,5 hane

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Lengde: 5 meter

Velg variant

699 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Med innebygde komponenter for balansering og strømblokkering. Konverterer mono XLR mikrofonsignal til balansert 3,5 mm minitele stereosignal slik at lyden mates til både venstre og høyre kanal på kameraet ditt uten forvrengning. Kabelen blokkerer også strømmating fra tilkoblingsenhet (kamera etc.) som ellers forstyrrer mikrofoner drevet av sitt eget batteri.

Leveres med

  • Mikrofonkabel XLR hunn - 3,5 mm minitele hann
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.