Akustisk skjerm til mikrofon for rene stemmeopptak

Pulse PF36

1020907
  • Innvendig skumpadding som absorberer lydbølger og reduserer ekko
  • Slitesterkt aluminiumspanel
  • Sammenleggbar og bærbar
1 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Lett og portabel akustikkskjerm
Med den portable akustikkskjermen PF36 kan du lage rene stemmeinnspillinger i hvilket rom som helst. Den er laget av høykvalitets skum som absorberer lydbølger og forhindrer at lydet reflekteres i rommet, dette sørger for et godt innspillingsmiljø uten ekko eller forstyrrende lyder. Den portable og sammenleggbare designen gjør at du enkelt kan ta den med deg overalt. Aluminiumpanelene er solide og kommer å holde mange års brukt..

Fungerer med de fleste mikrofoner.

OBS!
Mikrofonen på bildet medfølger ikke.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.