Røde Micro Boompole Pro, 2,2 m

Modulær mikrofonbom på 2,2 meter

1021660
  • Mikrofonbom i tre seksjoner
  • Skumgrep
  • Kan bygges på med flere seksjoner
989 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Bestillingsvare

Rödes mikrofonbom Micro boompole Pro er en bom som er spesielt laget for å kunne jobbe i vanskelige og trange plasser. Boompole Pro er optimert for Röde mikrofonen VideoMicro. Bommen har tre seksjoner som skrus sammen og gir deg den maksimale lengden på 2,2 meter. Vekten er kun 125 gram. Perfekt om du behøver en lett og smidig bom når du reiser eller arbeider med lette mikrofoner.

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.