Røde Micro Boompole Pro, 2,2 m
Artikkelnummer: 1021660

Røde Micro Boompole Pro, 2,2 m

Modulær mikrofonbom på 2,2 meter

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Mikrofonbom i tre seksjoner
  • Skumgrep
  • Kan bygges på med flere seksjoner
1 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Rödes mikrofonbom Micro boompole Pro er en bom som er spesielt laget for å kunne jobbe i vanskelige og trange plasser. Boompole Pro er optimert for Röde mikrofonen VideoMicro. Bommen har tre seksjoner som skrus sammen og gir deg den maksimale lengden på 2,2 meter. Vekten er kun 125 gram. Perfekt om du behøver en lett og smidig bom når du reiser eller arbeider med lette mikrofoner.

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.