Røde Mikrofon NT2-A Studiopakke
Artikkelnummer: 1000349

Røde Mikrofon NT2-A Studiopakke

Mikrofon NT2-A Studiopakke

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
3 048 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Røde Mikrofon NT2-A Studiopakke Stormembranmikrofon Røde NT2-A er en videreutvikling av de egenskapene som gjorde Røde NT2 en suksess verden over. Denne stormembranmikrofonen har bryter for valg av tre ulike karakteristikker i tillegg til at PAD- og høypassfilteret sitter beleilig til på mikrofonkroppen. I hjertet av mikrofonen sitter en HF1 dobbel membrankapsel, designet, utviklet og produsert i Australia. Mikrofonen er designet med tanke på å møte de kravene som stilles av dagens moderne innspillingsteknikker samtidig som den ivaretar de silkemyke karakteristikkene til ledende mikrofoner på 50- og 60-tallet. Dette gir NT2-A fleksibilitet og superlative lydegenskaper som gjør den til en av de mest komplette kondensatormikrofonene på markedet. I denne jubileumspakka får du i tillegg til mikrofonen med shockmount, støvpose, kabel samt DVDen "Studio Secrets". Alt dette får du til den samme prisen som du tidligere bare måtte betale for mikrofonen alene. Som med alle produkter fra Røde har du også her 10 års garanti. Acoustic Principle Pressure Gradient Active Electronics JFET impedance converter with bipolar output buffer Capsule 1.00" Polar Pattern CardioidOmnidirectionalFigure8 Address Type Side Frequency Range 20Hz - 20kHz Output Impedance 200Ω Maximum SPL 147dB SPL (@ 1kHz, 1% THD into 1KΩ load) Maximum Output Level 16.0dBu (@ 1kHz, 1% THD into 1KΩ load) Sensitivity -36.0dB re 1 Volt/Pascal (16.00mV @ 94 dB SPL) +/- 2 dB @ 1kHz Power Options +48V phantom power+24V phantom power Weight 860.00gm Dimensions 209.00mmH x 55.00mmW x 55.00mmD Output XLR Output
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.