Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Mikrofon NT2-A Studiopakke

Røde Mikrofon NT2-A Studiopakke

1000349
3 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Røde Mikrofon NT2-A Studiopakke Stormembranmikrofon Røde NT2-A er en videreutvikling av de egenskapene som gjorde Røde NT2 en suksess verden over. Denne stormembranmikrofonen har bryter for valg av tre ulike karakteristikker i tillegg til at PAD- og høypassfilteret sitter beleilig til på mikrofonkroppen. I hjertet av mikrofonen sitter en HF1 dobbel membrankapsel, designet, utviklet og produsert i Australia. Mikrofonen er designet med tanke på å møte de kravene som stilles av dagens moderne innspillingsteknikker samtidig som den ivaretar de silkemyke karakteristikkene til ledende mikrofoner på 50- og 60-tallet. Dette gir NT2-A fleksibilitet og superlative lydegenskaper som gjør den til en av de mest komplette kondensatormikrofonene på markedet. I denne jubileumspakka får du i tillegg til mikrofonen med shockmount, støvpose, kabel samt DVDen "Studio Secrets". Alt dette får du til den samme prisen som du tidligere bare måtte betale for mikrofonen alene. Som med alle produkter fra Røde har du også her 10 års garanti. Acoustic Principle Pressure Gradient Active Electronics JFET impedance converter with bipolar output buffer Capsule 1.00" Polar Pattern CardioidOmnidirectionalFigure8 Address Type Side Frequency Range 20Hz - 20kHz Output Impedance 200Ω Maximum SPL 147dB SPL (@ 1kHz, 1% THD into 1KΩ load) Maximum Output Level 16.0dBu (@ 1kHz, 1% THD into 1KΩ load) Sensitivity -36.0dB re 1 Volt/Pascal (16.00mV @ 94 dB SPL) +/- 2 dB @ 1kHz Power Options +48V phantom power+24V phantom power Weight 860.00gm Dimensions 209.00mmH x 55.00mmW x 55.00mmD Output XLR Output
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.