Mikrofon NTG-1

Røde Mikrofon NTG-1

552807
2 188 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Mikrofon NTG-1
Gummihylsa för mikrofon
MSA-3 1/4 skrue til blitssko
2 476 NOK
Mikrofon NTG-1
Tripod, bordstativ for VideoMic
Mikrofonkabel XLR hona - XLR hane
2 736 NOK

Røde mikrofon NTG-1
Retningsbestemt kondensatormikrofon, supernjure. Meget lett mikrofon, laget for profesjonell bruk ved film-, video-, TV-, Voiceover- og ENG-produksjon. NTG-1 har elektronisk balansert utgangstrinn og drives via 48V fantommating. NTG-1 leveres komplett med feste og vindhette.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.