Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

NT-SF1 SoundField Ambisonic Microphone

Røde NT-SF1 SoundField Ambisonic Microphone

1039263

Röde NT-SF1 tar opp lyden i en 360º-sfære for å skape en ekte surround-lyd. Gjennom fire stk membraner kan du spille inn fire stk spor i A-format som kan forvandles til B-format via Rødes kommende SoundField Plugin. Mikrofonen er svært stille, og er en viktig del ved skapningen av 3D- og VR-opplevelser.

10 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Ambisonic broadcast mikrofon

Röde NT-SF1 tar opp lyden i en 360º-sfære for å skape en ekte surround-lyd. Gjennom fire stk membraner kan du spille inn fire stk spor i A-format som kan forvandles til B-format via Rødes kommende SoundField Plugin. Mikrofonen er svært stille, og er en viktig del ved skapningen av 3D- og VR-opplevelser.

Fordeler:

  • Tetraedrisk bygget (Ambisonisk mikrofon)

Tetraedrisk bygget

Med den tetraedriske oppbyggelsen bestående av fire kapsler kan mikrofonen ta opp hele lydfeltet i en 360º-sfære. Lydopptakene kan brukes i 3D- og VR-opplevelser. I etterarbeidet kan du også velge hvilken retning av lydfeltet du ønsker å bruke.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.