Røde NT1-A studiokit
Røde NT1-A studiokit
Røde NT1-A studiokit
Røde NT1-A studiokit
Røde NT1-A studiokit
Røde NT1-A studiokit
Røde NT1-A studiokit
Artikkelnummer: 321860

Røde NT1-A studiokit

Studiomikrofon i kit med støtabsorberende brakett og popfilter

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
  • Komplett studiosett
  • Egnet for sang, taler og instrumenter
  • XLR-tilkobling
1 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Studiomikrofon med lav egenstøy
Røde NT1-A er en kardiod mikrofon med svært lav egenstøy, kun 5dBA. Den lave støyen og høye kvaliteten gjør den utmerket for innspilling av sang og tale, men også for innspilling av akustiske instrumenter.
NT1-A har lite forvrengelse, høy SPL-kapasitet (137dB) og et stort dynamisk område. Den lave støyen gjør denne mikrofon til en av de mest stille på markedet, uansett prisklasse, og er virkelig ikke et "budsjettprodukt" rent lydmessig, på tross av den lave prisen. 

Studiokit
I studiokitet inngår det en hel del godsaker som gjør mikrofonen komplett og perfekt. SM6 er et vibrasjonsabsorberende oppheng som gir veldig gode forutsettninger for lyden. I SM6 inngår også et pop-filter som brukes mellom deg og mikrofonen er å ta bort puff-lyd.  Med i kitet er også en skjermet XLR-kabel på 6 m, samt en støvavvisende mikrofonbeskyttelse. 

Leveres med:
  • Mikrofon NT1-A
  • SM6
  • XLR-kabel, 6 m
  • Støvbeskyttelse til mikrofoner
Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.