NT1-A studiokit

Røde NT1-A studiokit

321860
1 890 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

NT1-A studiokit
Mikrofonstativ DS1 bordsmodell
Pop-filter WS2
2 568 NOK
NT1-A studiokit
ZP1 etui for mikrofon
Mikrofonstativ PSA1 professional studio boom arm
3 119 NOK
Studiomikrofon med lav egenstøy
Røde NT1-A er en kardiod mikrofon med svært lav egenstøy, kun 5dBA. Den lave støyen og høye kvaliteten gjør den utmerket for innspilling av sang og tale, men også for innspilling av akustiske instrumenter.
NT1-A har lite forvrengelse, høy SPL-kapasitet (137dB) og et stort dynamisk område. Den lave støyen gjør denne mikrofon til en av de mest stille på markedet, uansett prisklasse, og er virkelig ikke et "budsjettprodukt" rent lydmessig, på tross av den lave prisen. 

Studiokit
I studiokitet inngår det en hel del godsaker som gjør mikrofonen komplett og perfekt. SM6 er et vibrasjonsabsorberende oppheng som gir veldig gode forutsettninger for lyden. I SM6 inngår også et pop-filter som brukes mellom deg og mikrofonen er å ta bort puff-lyd.  Med i kitet er også en skjermet XLR-kabel på 6 m, samt en støvavvisende mikrofonbeskyttelse. 

Leveres med:
  • Mikrofon NT1-A
  • SM6
  • XLR-kabel, 6 m
  • Støvbeskyttelse til mikrofoner
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.