Kampanje

Portabelt podcaststudio for alle typer produksjoner

Røde RodeCaster Pro produksjonsstudio

1042277
  • Fire mikrofoninnganger
  • Mange tilkoblingsmuligheter
  • Pads for lydeffekter og jingler
  • Innebygde effekter og touchskjerm
  • Fire hodetelefonutganger
  • Innspilling på microSD-kort
5 990 NOK7 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

BLACK WEEKGjelder begrenset antall!

Mengder av nedsatte priser under Black Week. Kampanjen gjelder t.o.m. 30/11. Klikk på "Les mer" for fullstendig informasjon.
Les mer
Finnes på nettlager

Verdipakke

RodeCaster Pro produksjonsstudio
Mikrofonkabel XLR han - XLR hun 3 meter
Mikrofonstativ PSA1 professional studio boom arm
7 269 NOK8 469 NOK
RodeCaster Pro produksjonsstudio
Mikrofon Procaster
Shock Mount PSM-1
8 379 NOK9 579 NOK

Røde RØDECaster Pro podcastmixer

Med fire mikrofonpreamper av høy kvalitet og opptaksfunksjon i enheten via microSD-kort, er RØDECaster Pro verdens første fullt integrerte produksjonsstudio for podcast. Koble enkelt til dynamiske eller kondensatormikrofoner, mobiltelefonen via Bluetooth eller 3,5 mm TRRS-kabel eller annen enhet via USB-C-kontakten. Enten du er i startblokken eller er en erfaren podcaster, passer RØDECaster Pro inn i alle typer arbeidsflyter.

Fordeler

Fire mikrofoninnganger

RØDECaster Pro har fire innganger på enheten for mikrofoner via XLR-kontakt, med fantommating +48V for kondensatormikrofoner. Forsterkere på enheten er klasse A-type for å gi deg høyest mulig kvalitet på opptakene.

Mange tilkoblinger

Innganger og nivåkontroller for 3,5 mm TRRS (mobiltelefon eller annen smartenhet), bluetooth og USB er tilgjengelig på enheten, slik at du kan koble til alle enhetene dine for lydavspilling eller inkludere telefon- eller Skype-anrop i podcasten. RØDECaster Pro har også en mix-minus-funksjon for å lese og slukke ekko som oppstår under telefonsamtaler.

Pads for lydeffekter og Jingles

Åtte fargekodede trigger-pads lar deg spille av forhåndsinnspilte jingler eller lydeffekter for å løfte nivået på podcasten ytterligere. Du programmerer pads via den medfølgende programvaren på datamaskinen.

Innebygde effekter og berøringsskjerm

RØDECaster Pro inkluderer kompressor, limiter og noise-gate samt APHEX Exciter på mikrofonkanalene for å gi deg best mulig lyd. Den innebygde berøringsskjermen lar deg enkelt justere innstillingene og bruke EQ-forhåndsinnstillinger for å best forme lyden i henhold til taleren.

Fire hodetelefonutganger

Med fire hodetelefonutganger, slik at alle gjestene dine kan høre seg selv, er det ikke behov for en egen hodetelefonforsterker. I tillegg har alle utganger separate volumkontroller slik at hver person kan ha sin egen mix, noe som ikke er tilgjengelig på standard hodetelefonforsterkere.

Opptak på microSD-kort

Med opptak på lagringsmedier trenger RØDECaster Pro aldri å være koblet til en datamaskin eller annen enhet, noe som gjør det ekstremt enkelt å administrere og raskt komme i gang med.

Leveres med

  • Strømforsyning
  • 2 meter USB-A til USB-C-kabel
  • Hurtigstartveiledning
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.