16mm T2.2 ED AS UMC CS VDSLR II til Canon

Samyang 16mm T2.2 ED AS UMC CS VDSLR II til Canon

1012474
5 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Svært lyssterkt ultravidvinkelobjektiv tilpasset for speilløse systemkameraer med APS-C sensor
Takket være følgefokussystemet er fokusringen og blenderringen svært enkle å justere. Den trinnløse blenderringen kan vris mykt og lydløst. Dette er svært anvendelig når man vil kontrollere skarphet og dybdeskarphet under selve innspillingen.

Objektivet inneholder 13 linseelementer i 11 grupper, inklusive et ED-element med svært lav spredningsfaktor, et asfærisk element samt en asfærisk hybridlinse, Flere lag av antirefleksbelegg (UMC) dekker alle glassene. For å hjelpe til med håndteringen av fokus og blender er begge disse index-markerte i en parallell modus med linsens optiske akse.

Fordeler:

  • Manuell fokus
  • Optisk konstruksjon: 13 elementer i 11 grupper
  • Svært bra antirefleksbelegg

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.