Samyang VDSLR 16mm T2.6 ED AS UMC til Micro 4/3
Artikkelnummer: 1034055

Samyang VDSLR 16mm T2.6 ED AS UMC til Micro 4/3

VDSLR 16mm T2.6 ED AS UMC til Micro 4/3

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
5 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Samyang VDSLR 16mm T2.6 ED AS UMC til Micro 4/3

Vidvinkellinse designet for filming med fullformatskamera. Både fokus- og blenderringen har tannhjul for å kunne brukes sammen med followfocus-system, og blenderringen er trinnløs for å få myke overganger.

Fordeler:

  • Tilpasset for fullformat
  • Veldig bred vidvinkel
  • Høy lysstyrke
  • Tannhjul for følgefokus

Samyang VDSLR 16mm T2.6 ED AS UMC er et videoobjektiv spesielt laget for fotografering med fullformatskameraer. Med 16mm bildevinkel får du en veldig bred bildevinkel, og objektivet passer utmerket til landskap, interiør, arkitektur eller for video innendørs der både plass og lysstyrke er begrenset. Tannhjulene på både fokus- og blenderringen lar deg bruke objektivet sammen med followfocus, og blenderringen er trinnløs for stille og jevne overganger.

Objektivet fungerer selvsagt på et APS-C eller Micro4/3 kamera, og vil da ta en del av kameraets brennviddeforlengelse.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.