18-200mm f/3.5-6.3 DC Macro OS HSM Contemporary til Nikon

Sigma 18-200mm f/3.5-6.3 DC Macro OS HSM Contemporary til Nikon

1009483
  • 11x zoom tilsvarende ca 27-300 m
  • Relativt kompakt og smidig
  • Bildestabiliseringen reduserer bevegelsesuskarphet (gjelder Nikon og Canon)
3 999 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

18-200mm f/3.5-6.3 DC Macro OS HSM Contemporary til Nikon
Pusseklut Photo Microklear Cloth
UV-filter L395 SMC 62 mm
4 647 NOK
18-200mm f/3.5-6.3 DC Macro OS HSM Contemporary til Nikon
UV-Filter 62mm PD WMC
USB Dock Nikon
4 947 NOK

Sigmas ultrakompakte 18-200 mm F3.5-6.3 C DC Macro OS HSM er det perfekte allroundobjektivet

Det skiller seg nesten ikke i størrelse fra et vanlig zoomobjektiv. Med enestående optiske egenskaper over hele zoomområdet er det et naturlig valg i en tid da kameraer får stadig mer høyoppløste bildesensorer. Det er det letteste og mest kompakte av alle superzoomobjektiver med optisk stabilisator for APS-C-formatet. Sigma har utnyttet all sin teknologi og ekspertise for å utvikle dette objektivet, som representerer essensen av filosofien bak Sigmas Contemporary-serie

  • 11.1x zoom med 18mm vidvinkel gir stor fleksibilitet og dekker de fleste situasjoner som måtte dukke opp (tilsvarer 28-300mm på fullformat)
  • Ypperlig objektiv til daglig fotografering og ferier der man Ønsker et stort zoomområde uten å måtte ha med og bytte på flere objektiver
  • Optisk stabilisering er til stor hjelp ved stillbilder og film, særlig på lengre brennvidder
  • Første ultrazoom laget etter Sigma Global Vision-standarden, hvilket betyr førsteklasses materialer og kvalitetskontroll

Dette objektivet er et av de mest kompakte med en zoomfaktor på 7x eller høyere. Det er knapt større enn et standard zoomobjektiv, men har fremragende optiske egenskaper tilpasset dagens høyoppløste bildesensorer. Et fantastisk allsidig objektiv som kan brukes i en lang rekke situasjoner.

Klar for alt, fra makro til telefoto - objektivet som omdefinerer standarden for zoomobjektiver. Med en nærgrense på 39 cm og 1:3 som største forstørrelse får du ekte makro uten å måtte skifte objektiv. Med dette objektivet får du et kompakt og hendig zoomobjektiv og makrofunksjonalitet i ett. Et allsidig og rimelig objektiv som passer perfekt til mange typer bruk.

HSM (hypersonic motor) Den hypersoniske HSM-motoren er lynrask og stillegående, og en ny algoritme sikrer enda mer presis autofokus. Med mulighet for manuell overstyring kan du når som helst justere fokus etter Ønske, slik at du til enhver tid har full kontroll over bildet.

Dette objektivet bruker Sigmas unike optiske stabilisator. Denne teknologien kompenserer for omtrent 4 blendertrinn, nok til å korrigere for ustøhet selv ved makrofotografering.

NB: Jo nærmere objektivet motivet er, jo mer effektivt virker den optiske stabilisatoren. NB: OS-funksjonen er ikke tilgjengelig på objektiver med Sony- og Pentax-fatninger

"Made in Japan" - garantistempelet for presisjon og kvalitet

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.