Sigma 20mm f/2 DG DN Contemporary L-mount
Sigma 20mm f/2 DG DN Contemporary L-mount
Sigma 20mm f/2 DG DN Contemporary L-mount
Sigma 20mm f/2 DG DN Contemporary L-mount
Sigma 20mm f/2 DG DN Contemporary L-mount
Artikkelnummer: 1054629

Sigma 20mm f/2 DG DN Contemporary L-mount

Vidvinkelobjektiv med eksepsjonell optisk ytelse

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Skarp vidvinkel med lyssterk f/2 blender
 • Perfekt for speilløse fullformatkameraer
 • Profesjonell metallkonstruksjon
7 980 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Sigma 20mm f/2 DG DN Contemporary er et kompakt premiumobjektiv for speilløse fullformatkameraer og tilhører SIGMAs I-serie, som kombinerer en lyssterk maksimal blenderåpning på f/2, ultrabred 20 mm brennvidde og enestående optisk ytelse. Den er ideell for landskap, vidvinkelportretter, bryllup og interiør og er spesielt godt egnet for astrofotografering.

fordeler

 • Skarp vidvinkel med lyssterk f/2 blender
 • Autofokusen styres av en stillegående og rask steppermotor
 • Minste fokusavstand er 22 centimeter
 • Profesjonell metallkonstruksjon
 • Utmerket optisk ytelse
 • Støv- og fuktsikker konstruksjon
 • Lett vekt på kun 370 gram
 • Perfekt for speilløse fullformatkameraer
 • Solblender inkludert

Vidvinkelobjektiv med eksepsjonell optisk ytelse

Høy optisk ytelse og suveren byggekvalitet

Objektivet er usedvanlig lite, veier kun 370g og er kun 72,4 cm langt, noe som gjør det til et veldig praktisk objektiv som er bærbart nok for hverdagsfotografering. Den er ideell for landskap, vidvinkelportretter, bryllup og interiør og er spesielt godt egnet for astrofotografering på grunn av dens velkontrollerte sagittale koma. Elegant design helt i metall, manuell blenderring og eksepsjonell produksjonskvalitet gjør det til en veldig intuitiv og tilfredsstillende opplevelse å bruke dette objektivet.

Faste, kompakte førsteklasses objektiver for speilløse brukere

SIGMA I-serien består av fullformatkompatible objektiver som gir en ny verdi til speilløse systemer. Kombinasjonen av suveren optisk ytelse i et kompakt format som passer perfekt med mindre, lettere moderne speilløse kameraer vil gi deg nye muligheter for det perfekte bildet. Objektivene i serien tilbyr dermed den ultimate kombinasjonen av fantastisk optisk ytelse, enestående brukervennlighet og kompakt format.

Ny standard for optisk ytelse

Sigma 20mm f/2 DG DN Contemporary oppnår det høyeste nivået av optisk ytelse selv ved den bredeste blenderåpningen f/2 fra midten av bildet til kantene. Basert på den nyeste optiske designteknologien, inkluderer linsekonstruksjonen tre høyytelses asfæriske glasselementer, et SLD-element (spesielt lav spredning) og et FLD-element ("F" lav spredning) for å unngå en rekke optiske aberrasjoner. Resultatet er klare og skarpe bilder selv i de ytterste hjørnene av bildet. Ved å fokusere på å eliminere sagittal komaabnormalitet, som er vanskelig å redigere under etterbehandling, har man oppnådd nøyaktig gjengivelse av svært skarpe lyspunkter. Dette gir også ekstremt detaljerte resultater gjennom hele bildet, noe som er spesielt viktig når du fotograferer en nattehimmel.

Vidvinkelobjektiv med eksepsjonell optisk ytelse

Autofokus

Sigma 20mm f/2 DG DN Contemporary har en stillegående steppermotor som leverer høy presisjon og hastighet slik at du kan fange hver eneste detalj i den brede 20mm-scenen.

Sigmas I-serie

Sigma I-serien er en del av deres Contemporary-kolleksjon, objektiver designet for å gi brukere av full-frame speilløse kameraer ekstra optikkalternativer. Sigmas I-Series har benyttet seg av muligheten til å produsere mindre og lettere objektiver for speilløse systemkameraer som fortsatt har utrolig god optisk ytelse. I-Series-objektivene er bygget utelukkende av metall som Sigmas Cine-serien, dette gir en eksklusiv følelse, profesjonell lyd og fremfor alt økt holdbarhet.

Leveres med

 • Sigma 20mm f/2 DG DN Contemporary
 • Solblender (LH656-03)
 • Magnetisk linsedeksel i metall (LCF62-01M)
 • Frontlinsedeksel (LCF-62 III)
 • Bakre objektivdeksel (LCR II)
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.