Nyhet
Sigma 50mm f/1,2 DG DN Art Sony FE
Sigma 50mm f/1,2 DG DN Art Sony FE
Artikkelnummer: 1100496

Sigma 50mm f/1,2 DG DN Art Sony FE

Lyssterkt normalobjektiv med utmerket bildegjengivelse

Nettlager
Forventes på nettlager 2024-04-18
Butikklager:
 • Kompatibel med høyhastighets AF
 • Intern fokus
 • Støv- og sprutsikker konstruksjon
17 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Sigma 50mm f/1,2 DG DN Art hever standarden. I dette objektivet fokuserer Sigma på bildegjengivelse, som er utmerket selv ved største blender, og portabilitet, som gjør det mulig å oppnå høy ytelse på alle områder. Når det gjelder bildegjengivelsen, har Sigma oppnådd høy oppløsning fra den største blenderåpningen gjennom hele fokusomfanget, mens den vakre bokeh-effekten kommer til sin rett ved f/1,2. I tillegg er objektivets konstruksjon og mekaniske design skalert ned til kun det mest nødvendige, noe som har resultert i et svært kompakt og lett objektivhus. Objektivet har også et bredt spekter av funksjoner for profesjonell bruk, inkludert AF med høy presisjon og den nyeste HLA-motoren (High-response Linear Actuator) som reduserer volumet samtidig som den beholder samme kraft.

Fordeler

 • Intern fokusering
 • Kompatibel med høyhastighets AF
 • Designet for å minimere flare og ghosting
 • Klikk-bryter for blenderring
 • Låsebryter for å låse blenderringen
 • Minste fokuseringsavstand: 40 cm
 • Fokusmodusbryter
 • Støv- og sprutsikker konstruksjon

Høyeste bildegjengivelse for å utnytte lysstyrken til f/1,2

Sigma 50mm f/1,2 DG DN Art er designet med fokus på høy oppløsning fra største blender over hele fokusområdet, i tillegg til vakker bokeh. Kontrasten mellom motivets skarphet og den myke bokeh-effekten skaper en tredimensjonal følelse takket være blenderåpningen på f/1,2. I tillegg gir blenderen med 13 lameller vakker bokeh. Focus breathing er godt kontrollert, slik at f/1,2 kan utnyttes fullt ut under videoopptak.

Høy oppløsning fra nærbilde til uendelig

Den nyeste optiske designen gir høy bildegjengivelse der alle aberrasjoner er korrigert fra den største blenderåpningen. Objektivet er i stand til å gjengi detaljer uten fargeblødning i alle situasjoner. I tillegg bidrar den flytende fokusmekanismen til å forbedre ytelsen på kort avstand, noe som sikrer stabil og høy bildekvalitet fra nært hold til uendelig avstand.

Designet for å minimere focus breathing og flare

Optimalisering av fokusgruppearrangementet og den asfæriske formen reduserer focus breathing betydelig. Endringen i bildevinkel på grunn av focus breathing minimeres og gir et naturlig fokusskift under videoopptak. Flare og ghosting, som forringer bildekvaliteten, håndteres under alle lysforhold, basert på den mest avanserte simuleringsteknologien. Høy motstandsdyktighet mot motlys gir klare og skarpe bilder under alle lysforhold.

Doble HLA-motorer i et nytt system

For dette objektivet er det utviklet et nytt autofokussystem som reduserer volumet betydelig, samtidig som HLA-motorene opprettholder samme kraft. Denne teknologiske innovasjonen, som finnes i begge fokusgruppene, gir både høyhastighets autofokus og et kompakt chassis.

Kommer med

 • Sigma 50mm f/1,2 DG DN Art
 • Linsedeksel foran og bak
 • Solblender
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen