Cashback 550 kr
Artikkelnummer: 1053408

Sony Blits HVL-F60RM2

Kamerablits med høy ytelse for Sony

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Kraftig høyytelsesblits
 • Innebygd radiomottaker og sender
 • Ta bilder med raske lukkertider – high speed sync
7 190 NOK

Sony Summer Cashback

Akkurat nå kan du få 550 kroner tilbake når du kjøper dette produktet fra Sony. For å benytte deg av tilbudet, registrer kjøpet ditt på Sonys nettside. Klikk på "les mer" for å se alle produktene som er inkludert i cashbacken, samt alle vilkår og betingelser. Kampanjen varer frem til 31. juli 2024.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Ekstern, kraftig blits fra Sony med innebygget radiosender og mottaker for trådløs fjernkontroll samt en videreutviklet overopphetingsbeskyttelse og kortere ladetider.

Fordeler

 • Innebygd radiomottaker og sender
 • Kraftig blits med høy ytelse
 • Lynraske blink på rad
 • Rask ladetid
 • Ta bilder med raske lukkerhastigheter– high speed sync

Innebygd radiomottaker og sender

HVL-F60RM kommer med en innebygd radiomottaker og sender som lar deg fjernstyre en enkelt blits med FA-WRC1M-tilbehøret. Hvis du har to blitser, kan du fjernstyre blitsen utenfor kameraet gjennom blitsen som er montert i blitsskoen.

Kraftig blits med høy ytelse

Med et ledetall på 60 har du en kraftig blits som gir god rekkevidde. Den sterke lysstyrken er også fordelaktig dersom du ønsker å bruke blitsen med paraply eller andre lysdannere. Blitsen kan vinkles 10º nedover og 150º bakover, og 90º til både høyre og venstre. Dette gir deg maksimal frihet til å raskt justere blitshodet for å sprette og rette lyset etter dine egne ønsker. På baksiden av HVL-F60RM er det en stor og oversiktlig LCD-skjerm slik at du raskt får oversikt over innstillingene. Skjermen er selvsagt bakgrunnsbelyst og det gjelder også mange av knappene.

Rask ladetid og High speed sync 

Ladetiden i full effekt når kun 1,7 s, noe som lar deg sprette lyset eller lyse opp store områder samtidig som du opprettholder en relativt god serieopptakshastighet. Med en innebygd LED-belysning har du mulighet til raskt å veksle mellom stillbilde- og videobelysning. LED-belysningen kan også bidra til å belyse motivet i mørke situasjoner, noe som gjør autofokus raskere og mer effektiv. (AF-belysning fungerer kun med Sonys speilløse kameraer)

HSS lar deg bruke lukkerhastigheter ned til 1 / 8000s, perfekt for utendørsfotografering når du vil blande eksisterende lys og blitslys, jobbe med blits og liten dybdeskarphet eller fryse raske bevegelser. ADI, Advanced Distance Integration gir deg presis kontroll over blitsintensiteten som ikke påvirkes av høy eller lav refleksjon av motivet eller bakgrunnen. Dette gjøres via presis avstandsinformasjon mellom objektivet og motivet via TTL-måling.

Leveres med

 • Sony HVL-F60RM2 trådløs radioblits
 • Beskyttelseshette
 • Stand til blitsen
 • Bounce adapter
 • Orange fargefilter
 • Grønt fargefilter
 • Etui
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen