Cashback 2 200 kr
Artikkelnummer: 1058668

Sony FE 20-70mm f/4 G

Standardzoomobjektiv med ultravidvinkel og fast f/4-blender

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Vidvinkel til standardzoom: 20mm-70mm brennvidde
 • Konstant maksimal blenderåpning på f/4 gjennom hele zoomområdet
 • Rask og lydløs autofokus
17 501 NOK

Sony Summer Cashback

Akkurat nå kan du få 2200 kroner tilbake når du kjøper dette produktet fra Sony. For å benytte deg av tilbudet, registrer kjøpet ditt på Sonys nettside. Klikk på "les mer" for å se alle produktene som er inkludert i cashbacken, samt alle vilkår og betingelser. Kampanjen varer frem til 31. juli 2024.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

20-70mm f/4 G fullformatobjektiv fra Sony er et nytt ultravidvinkel G-standard zoomobjektiv med fast f/4 blenderåpning som tilbyr høyere bildekvalitet og praktiske funksjoner, spesielt for filmopptak og stillbilder i fullformat. Sony FE 20-70mm f/4 G gir jevn, rask og kontinuerlig autofokus for filmopptak, med minimal brennviddeforskyvning og fokus- og akseforskyvning ved zooming, noe som resulterer i bedre bildekvalitet.

Fordeler

 • Vidvinkel til standardzoom: 20mm-70mm brennvidde
 • Skarpheten til et G-objektiv i hele zoomområdet
 • Rask autofokus
 • Støv- og fuktbestandig konstruksjon
 • Liten og lett design for enkel portabilitet

Utrolig skarphet

Et ED-element (Extra Low Dispersion Aspherical), tre ED-elementer, to AD-elementer (Advanced Aspherical) og et asfærisk element sørger for enestående oppløsning i dette G-standard zoomobjektivet med f/4 blenderåpning som gir høy oppløsning fra hjørne til hjørne og vakker bokeh. Dette er et enestående fullformatobjektiv fra Sony som er perfekt for innholdsskaping, stillbilder og videoopptak.

Vakre og jevne bakgrunner

Den 9-bladede sirkulære blenderåpningen på dette Sony 20-70mm G-objektivet med fast f/4 blenderåpning skaper vakre sirkulære bokeh-effekter med bakgrunnsuskarphet.

Rask og nøyaktig autofokus

Med to XD (Extreme Dynamic) lineære motorer med kompleks struktur, får du raskere og mer nøyaktig fokusering for filmskaping og fotografering. Med dette standardzoomobjektivet med ultravidvinkel går du aldri glipp av en fotomulighet.

Fantastisk klarhet uansett vær

En fast blenderåpning på f/4 i hele zoomområdet holder lysstyrken på et jevnt nivå selv når brennvidden endres. Frontelementet på dette Sony G-objektivet har et fluorbelegg som avviser vann, olje og andre forurensninger og er lett å tørke av for å fjerne skitt og fingeravtrykk.

Profesjonell ergonomi

En støv- og fuktbestandig konstruksjon og fleksible kontroller gjør dette G-objektivet fra Sony perfekt for de mest utfordrende situasjonene – både innendørs og utendørs. Dette standardzoomobjektivet med ultravidvinkel er også kompatibelt med brennviddeendringsfunksjonen.

Leveres med

 • Solblender (ALC-SH174)
 • Fremre objektivdeksel (ALC-F72S)
 • Bakre objektivdeksel (ALC-R1EM)
 • Veske
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen