Tilbehør for smartstudio

1200x400-workspace-arbetsplats.jpg

Optimaliser studioplassen din med riktig tilbehør

Riktig utstyr og et organisert arbeidsområde øker ønsket om å skape og legger til rette for arbeidet ditt gjennom smarte løsninger og mer plass. Her finner du produkter som optimaliserer arbeidsplassen din, effektiviserer arbeidsflyten din og inspirerer til kreativ skapelse!

Ergonomisk arbeidsposisjon

Forbedre din ergonomiske posisjon samtidig som du frigjør plass på skrivebordet. Velg mellom våre stativ og holdere for både skjerm, datamaskin og mobil som gir deg et ryddig skrivebord og en komfortabel arbeidsstilling hele dagen.

Mus, tastatur og tegnebrett

Riktig tastatur og mus er en viktig del av skaperprosessen din. Det er viktig å finne en modell som passer deg og ditt arbeid. Velg mellom lave, høye, stillegående og mer ergonomiske modeller for studio, kontor, spill, streaming og andre typer kreativ skapelse.

Skisser, tegn og mal

Hvis du vil øke effektiviteten i arbeidsflyten og få et tillegg til tastaturet og musen, kan du velge et tegnebrett. Da bruker du en penn til å skape og får samme følelse som å tegne på et stykke papir. Det er forskjellige modeller å velge mellom – se hva du tegner direkte i tegnebrettets skjerm, eller koble nettbrettet til datamaskinen din og se resultatene på dataskjermen. Test deg fram og kjenn etter det som passer deg best!

Foto- og videoredigering med kontroller

Enten du arbeider med bilde-, video- eller lydproduksjon, finnes det flere smarte verktøy for å effektivisere arbeidsflyten i programmer som Adobe Photoshop, Lightroom og DaVinci Resolve Studio. Med en redigeringskontroll kan du enkelt angi de vanligste makroene slik at de bare er et knappetrykk unna. Juster lyder, lys og farger med forskjellige kontrollhjul, og opprett spesifikke profiler og arbeidsområder avhengig av hva du redigerer.

Webkameraer med høyoppløselig bilde

Ta dine digitale møter til neste nivå med et webkamera som gir et klarere bilde. Webkameraet fanger lys og justerer for den beste oppløsningen. Velg blant våre webkameraer og se hvilket som passer ditt utstyr.

Koble til et eksternt kamera og bruk som et webkamera

Hvis du har et videokamera, kan du bruke det som et webkamera med et capture card. Kortet konverterer signalet fra videokameraet til webkameraet med både lyd og video. Velg blant våre capture cards og finn det som passer best for ditt kamera og arbeidsstasjon.

Bedre lys i møtene dine

Sett opp LED-belysning på arbeidsplassen din for å lyse opp med et jevnt og flatterende lys.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.