Videostudio

videostudio main banner.jpg

Bygg et videostudio for dine behov

Jobber du med video og vil lage en profesjonell studioløsning? Vi har produktene og løsningene for deg – enten du er nybegynner eller proff, og om du vil lage innhold for sosiale kanaler, få bedre digitale møter, bygge et streamingstudio eller begynne å bruke PTZ-kameraer. Her veileder vi deg riktig.

Lag innhold for forskjellige kanaler

Er du en content creator eller gamer som ønsker å lage innhold for YouTube, Instagram, Twitch eller andre sosiale kanaler? Enten du vil vlogge, spille inn kortere videoer eller livestreame mens du spiller, har vi utstyret til deg.

Utvikle ditt digitale arbeidsmiljø

Alle setter pris på godt bilde og lyd under digitale møter. Kvalitet er viktig for at du skal kunne levere ditt beste uten å måtte bekymre deg for ikke å bli hørt eller sett. Vi har utstyret du trenger for å ta dine digitale møter til et helt nytt nivå

Stream som en proff i studio

Når du bygger et studio for streaming, er det noen ting du må tenke på. Vi har produktene og løsningene for deg – enten du er nybegynner eller proff, uansett om det gjelder fire kvadratmeter på kontoret eller 200 kvadratmeter i et TV-studio. 

Film med PTZ-kameraer

PTZ står for Pan, Tilt, Zoom. Det er et fjernstyrt kamera som ikke trenger å være bemannet, som du kan kontrollere enten via en programvare eller via en fysisk kontroller. Takket være muligheten til å kontrollere flere kameraer fra samme kontroller, vil det være enkelt å oppnå et høyt og profesjonelt nivå på produksjonen din.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.