Teenage Engineering OB-4 Orange
Artikkelnummer: 1061298

Teenage Engineering OB-4 Orange

OB-4, the magic FM-radio

Nettlager
Ikke kjøpbar
Butikklager:
  • 2 timers opptak fra FM-båndet
  • 72 timers lyttetid
  • Total effekt på 2x38W
6 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

OB-4 er en bærbar hi-fi-radio for FM-båndet med line-in, trådløs lyd og et oppgradert design av den tradisjonelle FM-radioen. Siden den ikke har DAB+ kan radiofunksjonen kun benyttes på radiostasjoner som fortsatt sender på FM-båndet i Norge. Den tar opp alt du spiller på et to timer langt loop-bånd, slik at du kan spole tilbake og remixe som du vil - uansett hva du lytter til. Radioen er ekstremt energieffektiv, og batteriet holder til opptil en ukes lytting. Virkelig en magisk radio!

Fordeler

  • Ta opp, spol tilbake og lytt igjen
  • Bluetooth low energy med avspilling av høy kvalitet
  • Ren og naturlig 2x38 W lyd som fyller hele rommet
  • Oppgradert design av den tradisjonelle FM-radioen
  • Opptil 72 timers lytting på én lading
  • Bærbar FM-radio

Tape. Scrub. Rewind.

OB-4 har flere unike funksjoner, blant annet kan du ta opp alt du spiller på et to timer langt loop-bånd. Dette gjør at du kan spole tilbake og integrere deg med musikken på dine egne premisser. Du kan bevege båndhjulet frem og tilbake for å mikse musikken live mens den fortsetter å spille inn i bakgrunnen, og ved å spole båndet tilbake kan du også gjøre musikken langsommere.

Tiltalende design - klar til å tas med overalt

OB-4 minner om den tradisjonelle FM-radioen, men med et oppgradert design. Det er en iøynefallende høyttaler som kan tas med overalt. Små knotter på toppen gjør det enkelt å dreie og påvirke lyden. OB-4 har et kraftig volum og en ren lyd som fyller hele rommet innendørs, og den er også designet for å fungere like godt utendørs. Den har et håndtak som gjør det enkelt å bære den på skulderen, og det kan også brukes som stativ for høyttaleren.

Skreddersydde høyttalerelementer

Takket være fire spesialbygde høyttalerelementer leverer OB-4 lyd i en 2+2-konfigurasjon som skaper et stereofelt med ren kvalitetslyd. I stedet for å bruke programvare og passive elementer for å tilføre bass, er OB-4 designet med en strømningsoptimalisert bassreflekskanal. Den jobber med overflatene i omgivelsene der høyttaleren brukes, og skaper en naturlig bass som ikke er slitsom for ørene. Til tross for sin kompakte størrelse leverer OB-4 en sterk, klar og naturlig lyd på 2x38W.

Bluetooth og BLE med høy oppløsning

OB-4 er designet for å støtte et klassisk Bluetooth-signal med høy oppløsning og den nye teknologien Bluetooth BLE - Bluetooth Low Energy - som nå også kan brukes til å overføre lyd. Det betyr at den har lav latenstid og er energieffektiv, samtidig som den gir musikkavspilling av høy kvalitet. I tillegg til Bluetooth har OB-4 også en 3,5 mm-inngang og selvfølgelig den integrerte radioen for avspilling av musikk.

Orthoplay - fjernkontroll via en app

Med Orthoplay-appen kan du styre høyttalerne via din mobile enhet. Den er tilpasset iOS, Android og også som en universell webapplikasjon. Det stilige grensesnittet gjør det enkelt å lage spillelister, styre flere høyttalere, bytte mellom musikktjenester, analoge/digitale innganger, justere EQ etc. Et alternativ til orthoplay er den trådløse ortho-fjernkontrollen (ekstrautstyr). Vri for å justere lyden, og trykk for å starte, pause og bytte sang innenfor en avstand på 20 meter fra høyttaleren.

Leveres med

  • Teenage Engineering OB-4
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.