Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Stereomikrofon ECM-XYST1M

Sony Stereomikrofon ECM-XYST1M

1003118
1 595 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Kompakt stereomikrofon til Sony Handycam® - inkudert universalsko og terminalkabel Ta opp lyd i høy kvalitet med alle detaljer - ECM-XYST1M gir deg et bredt frekvensbånd slik at du får lydopptak med bedre kvalitet og klang Bred lydopptaksrekkevidde - Juster opptaksrekkevidden fra null til 120 grader for å få lyd med mer dybde og detaljer Lett og kompakt - Veier bare 100 gram og er dermed lett å montere og bære på kameraet eller videokameraet Støtter strømtilførsel via ledning - Mikrofonterminalkabel medfølger for strømtilførsel via ledning til Handycam®
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.