Batis 18mm f/2,8 til Sony FE

Zeiss Batis 18mm f/2,8 til Sony FE

1026528
17 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Batis 18mm f/2,8 til Sony FE
Filterkit Nordic Landscape Kit 100mm System V6
Filterholderkit V6 Landscape 100mm System
27 079 NOK
Batis 18mm f/2,8 til Sony FE
Filterholderkit V6 100mm System
Kit Starter III 100mm System V6
24 884 NOK

Batis 18mm f/2,8 til Sony E
Supervidvinkelobjektiv i meget høy kvalitet - både konstruksjonsmessig og optisk. Den høye optiske kvaliteten over hele bildeflaten og den store bildevinkelen gjør dette til et fantastisk objektiv for landskap, interiør, arkitektur og astrofoto.

Du får rask og presis autofokus men også mulighet for manuell fokusering. Dessuten er objektivet utstyrt med et OLED-display som viser fokuseringsavstanden og dybdeskarpheten med valgt blender. Objektivet er værtettet.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.