Loxia 35mm f/2 Sony FE

Zeiss Loxia 35mm f/2 Sony FE

1014008
13 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Manuelt fullformatobjektiv for Sony α7 modeller De lette Loxia® objektivene fra ZEISS gir deg det beste fra begge verdener: De fantastisk kreative mulighetene som kun er mulig med manuell fokus, og fordelene med fullformat fra Sony α7 serien. Slipp din kreativitet løs. Høy presisjon
Presis og slitesterk konstruksjon, lav vekt. Funksjonaliteten til Loxia objektivene er matchet perfekt med kamerafunksjonenen til Sony α7-serie.
Perfekt for både foto og video
Meget høy bildekvalitet takket være den optiske konstruksjonen. Automatisk aktivering av forstørrelsesfunksjonen ved vridning av fokusringen. Valgfri trinnet eller trinnløs blenderjustering, perfekt for videobruk. 180° fokusrotasjon for alle objektivene i serien.
Avansert konstruksjon i meget høy kvalitet
Robust, metallkonstruksjon gir slitestyrke. Ergonomisk fokusring for behagelig finjustering av fokus. Egen pakning mot kamerabajonetten sikrer tett forbindelse mellom kamerahus og objektiv.
Allsidig Et bredt bildefelt gjør at dette objektivet er godt egnet for å ta bilder av fotoobjekter i sitt miljø. Det er også godt egnet til reportasje og street photography samt for for portretter, detaljer og landskaper. Tekniske data:
Brennvidde: 35mm Blenderomfang: F2,0-F22 Elementer/grupper: 9/6 Fokusområde m: 0,3-∞ Bildevinkel (diag./horiz./vert.): 63°/54°/37° Lengde: 66mm Diameter: 62,1mm Vekt: 340g Filterdiameter: 52mm

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.