Zeiss Loxia 35mm f/2 Sony FE
Zeiss Loxia 35mm f/2 Sony FE
Zeiss Loxia 35mm f/2 Sony FE
Artikkelnummer: 1014008

Zeiss Loxia 35mm f/2 Sony FE

Loxia 35mm f/2 Sony FE

Nettlager
Bestilles fra leverandør, levering innen 3-7 dager
Butikklager:
13 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Manuelt fullformatobjektiv for Sony α7 modeller De lette Loxia® objektivene fra ZEISS gir deg det beste fra begge verdener: De fantastisk kreative mulighetene som kun er mulig med manuell fokus, og fordelene med fullformat fra Sony α7 serien. Slipp din kreativitet løs. Høy presisjon
Presis og slitesterk konstruksjon, lav vekt. Funksjonaliteten til Loxia objektivene er matchet perfekt med kamerafunksjonenen til Sony α7-serie.
Perfekt for både foto og video
Meget høy bildekvalitet takket være den optiske konstruksjonen. Automatisk aktivering av forstørrelsesfunksjonen ved vridning av fokusringen. Valgfri trinnet eller trinnløs blenderjustering, perfekt for videobruk. 180° fokusrotasjon for alle objektivene i serien.
Avansert konstruksjon i meget høy kvalitet
Robust, metallkonstruksjon gir slitestyrke. Ergonomisk fokusring for behagelig finjustering av fokus. Egen pakning mot kamerabajonetten sikrer tett forbindelse mellom kamerahus og objektiv.
Allsidig Et bredt bildefelt gjør at dette objektivet er godt egnet for å ta bilder av fotoobjekter i sitt miljø. Det er også godt egnet til reportasje og street photography samt for for portretter, detaljer og landskaper. Tekniske data:
Brennvidde: 35mm Blenderomfang: F2,0-F22 Elementer/grupper: 9/6 Fokusområde m: 0,3-∞ Bildevinkel (diag./horiz./vert.): 63°/54°/37° Lengde: 66mm Diameter: 62,1mm Vekt: 340g Filterdiameter: 52mm
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.