Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.
Kampanje

Loxia 85mm f/2,4 til Sony FE

Zeiss Loxia 85mm f/2,4 til Sony FE

1028974
17 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

ZEISS CASHBACK200 EURO

Få 200 euro i cashback fra ZEISS etter at du har registrert deg og ditt kjøp på deres hjemmeside. Kampanjen gjelder t.o.m. 30/6.
Les mer
Bestillingsvare

Opplev fullformat som det skal være
Dette manuelle fullformatsobjektivet er spesialdesignet for Sony a7 til å perfekt matche kameraets funksjoner. Du vil få gode kreative muligheter som bare er mulige med manuell fokus. I tillegg vil du oppleve fordelene med fullformatsfotografering. Den optiske utformingen bidrar til den høye kvaliteten som bildene dine vil ha.

Optikken er kompakt og lett, men har en meget solid konstruksjon. Dette gjør den perfekt til å ta med på fotografering i bymiljøet, liggende eller stående. Dessuten er det perfekt å bruke ved filminnspilling når blenderringen er valgbar for en stegløs funksjon som muliggjør en meget jevn justering. En annen flott funksjon er at når du slår på fokusringen vil forstørrelsesfunksjonen aktiveres automatisk.

Objektivet er laget i metall for å være robust bygget, mens fokusringen er veldig grepvennlig for å manuelt kontrollere innstillinger.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.