Loxia 85mm f/2,4 til Sony FE

Zeiss Loxia 85mm f/2,4 til Sony FE

1028974
16 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Opplev fullformat som det skal være
Dette manuelle fullformatsobjektivet er spesialdesignet for Sony a7 til å perfekt matche kameraets funksjoner. Du vil få gode kreative muligheter som bare er mulige med manuell fokus. I tillegg vil du oppleve fordelene med fullformatsfotografering. Den optiske utformingen bidrar til den høye kvaliteten som bildene dine vil ha.

Optikken er kompakt og lett, men har en meget solid konstruksjon. Dette gjør den perfekt til å ta med på fotografering i bymiljøet, liggende eller stående. Dessuten er det perfekt å bruke ved filminnspilling når blenderringen er valgbar for en stegløs funksjon som muliggjør en meget jevn justering. En annen flott funksjon er at når du slår på fokusringen vil forstørrelsesfunksjonen aktiveres automatisk.

Objektivet er laget i metall for å være robust bygget, mens fokusringen er veldig grepvennlig for å manuelt kontrollere innstillinger.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.