Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Milvus 100mm f/2 til Canon

Zeiss Milvus 100mm f/2 til Canon

1021585
16 593 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Milvus 100mm f/2 til Canon
Pusseklut Photo Microklear Cloth
UV-filter 010 XS-Pro MRC Nano 67mm
17 811 NOK
Milvus 100mm f/2 til Canon
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
Polariseringsfilter sirkulært T* 67mm
18 237 NOK

Zeiss Milvus-serien
Zeiss Milvus er en serie objektiver med utmerket optisk kvalitet som er optimert for høyoppløste systemkameraer. Den manuelle fokuseringen er meget presis takket være en gummiert fokusring og gjør det enkelt å håndtere din personlige kreativitet.

Antirefleksbehandlingen T* er kjent for minimere refleksjon. Objektivene gir også flott kontrast selv ned til de fineste detaljene og er praktisk talt fri for fortegning.

Det lekre designet er også praktisk og metallkonstruksjonen gir maksimal holdbarhet. Dessuten er objektivet fukt- og værbeskyttet.

Zeiss Milvus 100mm F2.0 ZE
Dette er et meget lyssterkt objektiv som er perfekt for portrettfotografering, men kan også brukes til nærbilder.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.