Milvus 25mm f/1,4 til Canon EF

Zeiss Milvus 25mm f/1,4 til Canon EF

1036544
29 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Milvus 25mm f/1,4 til Canon EF
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
29 458 NOK

Zeiss Milvus-serien
Zeiss Milvus er en serie av obejektiver med utmerket bildeprestasjon som er optimert for høyoppløselige systemkameraer. Den manuelle fokuseringen er svært nøyaktig takket være en gummiert fokusring, og gjør det mulig for deg å håndtere din personlige kreativitet. Antirefleksbehandlingen T* minimerer refleksjon. Objektivet gir utmerket kontrast, også i de fineste detaljene, og er så og si distortion-fritt.

Designet er robust, helt i metall, for å gi maksimal holdbarhet. Dessuten er objektivet vann- og værbeskyttet.

Milvus 25mm f/1,4
Dette allsidige objektivet er perfekt å bruke for å fange mange ulike typer bilder, også i dårlig lys. Det kompakte designet og den raske, nøyaktige fokuseringen gjør objektivet ekstra egnet for fotojournalistikk.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.