Zeiss Milvus 25mm f/1,4 til Canon EF
Zeiss Milvus 25mm f/1,4 til Canon EF
Zeiss Milvus 25mm f/1,4 til Canon EF
Artikkelnummer: 1036544

Zeiss Milvus 25mm f/1,4 til Canon EF

Milvus 25mm f/1,4 til Canon EF

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
26 690 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Zeiss Milvus-serien
Zeiss Milvus er en serie av obejektiver med utmerket bildeprestasjon som er optimert for høyoppløselige systemkameraer. Den manuelle fokuseringen er svært nøyaktig takket være en gummiert fokusring, og gjør det mulig for deg å håndtere din personlige kreativitet. Antirefleksbehandlingen T* minimerer refleksjon. Objektivet gir utmerket kontrast, også i de fineste detaljene, og er så og si distortion-fritt.

Designet er robust, helt i metall, for å gi maksimal holdbarhet. Dessuten er objektivet vann- og værbeskyttet.

Milvus 25mm f/1,4
Dette allsidige objektivet er perfekt å bruke for å fange mange ulike typer bilder, også i dårlig lys. Det kompakte designet og den raske, nøyaktige fokuseringen gjør objektivet ekstra egnet for fotojournalistikk.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.