Zeiss Otus 28mm f/1.4 til Canon EF
Zeiss Otus 28mm f/1.4 til Canon EF
Zeiss Otus 28mm f/1.4 til Canon EF
Artikkelnummer: 1024306

Zeiss Otus 28mm f/1.4 til Canon EF

Otus 28mm f/1.4 til Canon EF

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Konstruert for maksimal optisk prestasjon
  • Høy lysstyrke på f/1,4
  • Myk manuell skarphetsinnstilling
50 590 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Zeiss Otus 28/1,4
Vidvinkelobjektiv som er ideelt for profesjonell fotografering med 35mm DSLR-kamera. Zeiss Otus har en bildeprestasjon som  man hittil bare har sett fra mellomformat system. Med andre ord, et objektiv for deg som ikke akseptere noen kompromisser på bildekvaliteten.

Takket være sine unike tekniske egenskaper levererer objektivet bilder med enestående skarphet samt høy kontrast og du får ingen synlig kromatisk aberasjon som resulterer i enestående kvalitet selv ved bruk av store blenderverdier.

Spesielt egnet for fotografering av landskap, arkitektur og innredning, og for profesjonelle fotografer som arbeider innen disse områdene kommer ikke å behøve å gjøre noen kompromisser når det gjelder prestasjon og kvalitet uansett under hvilke lysforhold fotograferingen skjer.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.