Zeiss Otus 28mm f/1.4 til Canon EF

Otus 28mm f/1.4 til Canon EF

1024306
  • Konstruert for maksimal optisk prestasjon
  • Høy lysstyrke på f/1,4
  • Myk manuell skarphetsinnstilling
54 989 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Bestillingsvare

Verdipakke

Otus 28mm f/1.4 til Canon EF
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
55 157 NOK

Zeiss Otus 28/1,4
Vidvinkelobjektiv som er ideelt for profesjonell fotografering med 35mm DSLR-kamera. Zeiss Otus har en bildeprestasjon som  man hittil bare har sett fra mellomformat system. Med andre ord, et objektiv for deg som ikke akseptere noen kompromisser på bildekvaliteten.

Takket være sine unike tekniske egenskaper levererer objektivet bilder med enestående skarphet samt høy kontrast og du får ingen synlig kromatisk aberasjon som resulterer i enestående kvalitet selv ved bruk av store blenderverdier.

Spesielt egnet for fotografering av landskap, arkitektur og innredning, og for profesjonelle fotografer som arbeider innen disse områdene kommer ikke å behøve å gjøre noen kompromisser når det gjelder prestasjon og kvalitet uansett under hvilke lysforhold fotograferingen skjer.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.