Otus 28mm f/1.4 til Canon EF

Zeiss Otus 28mm f/1.4 til Canon EF

1024306
  • Konstruert for maksimal optisk prestasjon
  • Høy lysstyrke på f/1,4
  • Myk manuell skarphetsinnstilling
54 989 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Otus 28mm f/1.4 til Canon EF
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
55 157 NOK

Zeiss Otus 28/1,4
Vidvinkelobjektiv som er ideelt for profesjonell fotografering med 35mm DSLR-kamera. Zeiss Otus har en bildeprestasjon som  man hittil bare har sett fra mellomformat system. Med andre ord, et objektiv for deg som ikke akseptere noen kompromisser på bildekvaliteten.

Takket være sine unike tekniske egenskaper levererer objektivet bilder med enestående skarphet samt høy kontrast og du får ingen synlig kromatisk aberasjon som resulterer i enestående kvalitet selv ved bruk av store blenderverdier.

Spesielt egnet for fotografering av landskap, arkitektur og innredning, og for profesjonelle fotografer som arbeider innen disse områdene kommer ikke å behøve å gjøre noen kompromisser når det gjelder prestasjon og kvalitet uansett under hvilke lysforhold fotograferingen skjer.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.